20.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Συνεχής είναι η προσπάθεια του δημάρχου Παιανίας Σπύρου Στάμου, να ενημερωθεί όσο το δυνατό πληρέστερα για γενικότερα αυτοδιοικητικά θέματα, κυρίως όμως για τον επί τρία χρόνια κλειστό παιδικό σταθμό του δήμου λόγω έλλειψης προσωπικού. Για την άμεση λύση του προβλήματος αυτού ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εσωτερικών, κ. Γιώργο Ντόλιο προ ημερών.

Ομοίως ο κ. Στάμου είχε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη, ενόψει της σύστασης του νέου Οργανισμού των Δήμων. Στη συζήτηση των δύο αντρών κυριάρχησε το θέμα της πιο άμεσης εξυπηρέτησης των πολιτών καθώς και η αποτελεσματικότερη λειτουργία των οργάνων του δήμου.

Παρά τις αλλεπάλληλες συναντήσεις που πραγματοποιεί συνεχώς ο κ. Στάμου, στα τοπικά πολιτικά στέκια υπάρχει η αντίληψη ότι πρέπει να προχωρήσει τάχιστα τα προβλήματα που δημιούργησε η χρόνια στασιμότητα και να μην εμπλακεί στον κυκεώνα της γραφειοκρατίας, που ως φαίνεται είναι υπαίτια των προβλημάτων αυτών.

Με λίγα λόγια περιμένουν να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να προχωρήσει με γρήγορες και αποφασιστικές αποφάσεις, κυρίως στο οξύ πρόβλημα λειτουργίας του παιδικού σταθμού.

Για την ώρα ωστόσο για το δήμο Παιανίας εγκρίθηκαν 3 προσλήψεις, ενός ΔΕ τεχνίτη ηλεκτρολόγου και δύο ΔΕ υδραυλικών.  

Στη φωτογραφία ο δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου με τον  υφυπουργό Εσωτερικών Γιώργο Ντόλιο.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα