17.5 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

Τα έδωσε όλα η υποψηφία βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Γεωργία Μαρτίνου στη χθεσινή εκδήλωση-ομιλία της στη Παιανία, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους πολλούς φίλους της, κερδίζοντας παράλληλα κι όσους μέχρι τώρα ήταν επιφυλακτικοί να την ψηφίσουν, πολύ δε περισσότερο να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία.  

Στην προσπάθειά της να στηρίξει το κυβερνητικό έργο και την υποψηφιότητά της, η κ. Μαρτίνου ξεπέρασε τη διακριτική, σχεδόν αόρατη μέχρι τώρα παρουσία της και μεταμορφώθηκε σε δεινή ομιλήτρια και μάλιστα μιλώντας από καρδιάς χωρίς να υποστηρίζεται από γραπτό κείμενο.

Μάλιστα άφησε άφωνους όσους δεν γνωρίζουν τις σπουδές της στα μαθηματικά (Imperial College του Λονδίνου και μεταπτυχιακό στη πληροφορική στο University College London (U.C.L.), όταν μίλησε για θέματα οικονομίας με τρομακτική άνεση και γνώση. 

Η κ. Μαρτίνου που εκλέχτηκε δεύτερη βουλευτής Αττικής στις προηγούμενες εκλογές, δίνει τη μάχη της επανεκλογής της με αξιοπρέπεια περισσή, έχοντας πρωτίστως στο μυαλό της την ενίσχυση του κόμματος το οποίο υπηρετεί.

Άλλωστε η κ. Μαρτίνου όλο αυτό το διάστημα ήταν πάντα δίπλα στις ανάγκες των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής, με μια αφοπλιστική διακριτικότητα. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα