26.9 C
Athens
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Αύριο, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, αναμένεται η επίσημη επίσκεψη της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίας Σίσσυ Παυλοπούλου στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου. Η κ. Παυλοπούλου κατόπιν πρόσκλησης της υποφαινομένης, πρόκειται να επισκεφτεί στις 11 το πρωί το Παλαιοντολογικό Μουσείο που στεγάζεται στο κτίριο της Κοινότητας Πικερμίου. Η κ. Παυλοπούλου θα συνοδεύεται απ’ την υπεύθυνη πολιτιστικών θεμάτων της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης που θα πραγματοποιηθεί απ’ τον ομότιμο καθηγητή Παλαιοντολογίας κ. Γιώργου Θεοδώρου, ιδρυτή του εν λόγω μουσείου, με την παρουσία του αναπληρωτή Πρύτανη Ερευνητικής Πολιτικής & Ανάπτυξης ΕΚΠΑ κ. Θωμά Σφηκόπουλου, η κ. Παυλοπούλου θα επισκεφτεί το Κ.Υ. Ραφήνας, όπου θα την υποδεχτεί η επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου κ. Αντωνία Δημητρίου, η οποία θα την ενημερώσει για το μοναδικό αυτό Κ.Υ. που αποτελεί πρότυπο Πανελλαδικά για τη ΠΦΥ.

Ακολούθως η Δ.Σ. του ΟΛΡ κ. Αικατερίνη Αδαμοπούλου θα παραθέσει γεύμα τιμώντας την παρουσία της.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΡ

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας κας Παυλοπούλου στο Παλαιοντολογικό Μουσείο Πικερμίου, ο ΟΛΡ παραθέτει γεύμα τιμώντας την παρουσία της.

Θέλοντας να συμβάλλουμε στην ανάδειξη του μοναδικού αυτού Μουσείου, προγραμματίζουμε σε συνεργασία πάντα με το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, σειρά σχετικών εκδηλώσεων.

Για τον ΟΛΡ

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος

Αικατερίνη Αδαμοπούλου    

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα