27.3 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΜΕΡΑ ΑΓΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΗΜΕΡΑ ΑΓΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης παρέστη στους Αγιασμούς για τη σχολική χρονιά 2017-18 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Δ.Κ. Μελισσίων, στο Νηπιαγωγείο Δ.Κ. Ν.Πεντέλης, στο Κρυστάλλειο Δημοτικό Δ.Κ. Πεντέλης, στο Γυμνάσιο – Λύκειο Δ.Κ. Πεντέλης και στο 2ο Δημοτικό Δ.Κ. Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του επεσήμανε τα παρακάτω:

Η σημερινή αφετηρία σηματοδοτεί ελπίδα και ευθύνη που πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί, διευθυντές και πολιτεία (Δήμος) να συναισθανθούμε και να αναλάβουμε στο μέτρο που μας αναλογεί.

Ουδεμία αμυχή στο κορμί ή στην ψυχή στους σχολικούς χώρους.

Πλήρης στήριξη στα σχολεία και στους διευθυντές τους στην υλοποίηση της αποστολής τους.

Υπευθυνοποίηση των παιδιών.

Περιφρούρηση των αύλειων χώρων για να προλάβουμε τον «καμπόσο».

Όλα για το παιδί και την εκπαίδευση που είναι η ελπίδα μας σε μία κοινωνία που βυθίζεται.

Ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του ευχαρίστησε τους απερχόμενους διευθυντές των σχολείων και συνεχάρη τους νέους διευθυντές με την παραίνεση «Τίποτα στην τύχη».

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ευαγγελία Μπουσίου, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κος Λευτέρης Κιτσούλης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κος Μιχάλης Κολιός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Λευτέρης Κοντουλάκος, Ιωάννης Ζώης, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ Ν. Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης κος Ιωάννης Ζούνης.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα