17.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ ΑΡΤΕΜΙΔΑ (ΛΟΥΤΣΑ) ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO)

Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ (ΛΟΥΤΣΑ) ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO)

Ενθουσιώδη και θερμή υποδοχή επεφύλαξαν παλιοί και νεότεροι νεοδημοκράτες στον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος παραβρέθηκε στο γεύμα που παρατέθηκε υπέρ της υποψηφιότητάς του σε παραλιακή ταβέρνα της Αρτέμιδας στον Άγιο Νικόλαο, με μια εντυπωσιακή συμμετοχή σε καιρούς μάλιστα που δύσκολα οι πολίτες ανταποκρίνονται σε παρόμοιες προσκλήσεις.

Ο κ. Τζιτζικώστας, Αποστόλης όπως ζήτησε να τον αποκαλούν, έφθασε στο σημείο με μια ώρα καθυστέρηση λόγω τηλεοπτικών του υποχρεώσεων ενόψει της προώθησης της υποψηφιότητάς του, συνοδευόμενος απ’ τον οικοδεσπότη δήμαρχο Σ-Α Δημήτρη Μάρκου, ενώ τον προσφώνησε ο πρόεδρος της ΔΜ.Τ.Ο. Αρτέμιδας κ. Βλάχος, χωρίς καμία διαμαρτυρία για την καθυστέρηση απ’ τους συνδαιτυμόνες που τίμησαν δεόντως την προσωπική παρουσία του, όσο και το πολύ καλό μενού του μαγαζιού.

Η υποδοχή του Απόστολου ήταν εγκάρδια και καταχειροκροτήθηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, που χαρακτηρίστηκε από αέρα ανανέωσης και ανοίγματος του κόμματος στην κοινωνία, από ένα πολιτικό με χάρισμα στην επικοινωνία και το βλέμμα στραμμένο στην αλλαγή ενός κόμματος στα πρόθυρα του εγκλωβισμού του στο μικρόκοσμό του.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας υπόσχεται το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στη νέα γενιά, με παράλληλο απόλυτο σεβασμό στην εμπειρία και τη γνώση των παλαιότερων στελεχών που παραμένουν δυναμικά στο πλευρό μιας παράταξης που περιμένει να ξαναγίνει μεγάλη.

Επιθετικός και επικριτικός απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα έθεσε ως στόχο τη στοχευμένη  αντιπολίτευση στα όσα λανθασμένα πρεσβεύει (ο Τσίπρας) σε εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, ώστε η πατρίδα όχι μόνο να βγει απ’ το οικονομικό αδιέξοδο, αλλά να οδεύσει προς την αναδιοργάνωση και την αναδημιουργία ενός σύγχρονου κράτους.

Ο Τζιτζικώστας κέρδισε εξ αρχής το ακροατήριο επισημαίνοντας ότι την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί την Αρτέμιδα θα φέρει και το μαγιό του, αφού εντυπωσιάστηκε όταν είδε κολυμβητές στην υπέροχη παραλία, που όντως μας προκαλούσε να την απολαύσουμε κυρίως λόγω της απρόσμενης για Νοέμβριο μήνα καλοκαιρίας.

Κατά γενική ομολογία ο Απόστολος κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού ενθουσίασε ακόμα κι όσους, τους περισσότερους, για πρώτη φορά τον γνώρισαν. Παράλληλα υποστηρίζεται από τοπικά στελέχη με δυναμική επιρροή στις τοπικές κοινωνίες, όπως ο πρώην δήμαρχος Σ-Α Χρήστος Μάκρου, ο Δημήτρης Κατσίκης πρώην αντινομάρχης, Πέτρος Πουλάκης, Θανάσης Μαργέτης απ’ τα δυναμικότερα στελέχη της Ν.Δ. και της τοπικής κοινωνίας, ο πρώην δήμαρχος Αρτέμιδας κ. Τυράκης, ο Αντώνης Παλπατζής αντιδήμαρχος Ρ-Π, ο Νεκτάριος Καλαντζής δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης και στέλεχος της Ν.Δ., η Βάσω Κόλλια πρώην Γ. Γ. Νέας Γενιάς κ.α.

Η παρουσία δυναμικών στελεχών της παλιάς σχολής, υποστηριζόμενα από πολλούς νεότερους, παρά την ακατάλληλη για τους εργαζόμενους ώρα, δίνει αέρα νίκης στον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Την επιβεβαίωση της πρόβλεψης θα φέρει η εκλογή της ερχόμενης Κυριακής 22 Νοεμβρίου.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα