21.4 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΩΡΩΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΩΡΩΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ

Στην κατάμεστη από εκπροσώπους όλων των συλλόγων-μελών της αλλά και πολλούς επισήμους, αίθουσα του ΚΑΠΗ Ν. Παλατίων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από τον Δήμο Ωρωπού ο Δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης, καθώς και δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ιωάννα Στεργίου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Φιλίππου αναφέρθηκε στη μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία που έχει με τη δημοτική αρχή Ωρωπού αλλά και με την Ομοσπονδία Συλλόγων της περιοχής, τόσο στον προγραμματισμό των αναγκαίων – για την αναβάθμιση του Δήμου και της ποιότητας ζωής των κατοίκων – έργων υποδομής, όσο κυρίως για την καλύτερη προετοιμασία του Προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής για την εξυγίανση του Ασωπού.

Κλείνοντας, έκανε ξεχωριστή αναφορά στους τέσσερεις τιμώμενους τοπικούς συγγραφείς τονίζοντας ότι η γνώση της τοπικής ιστορίας είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για τους κατοίκους κάθε περιοχής.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα