26 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΧΟΣ ΚΙ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΑΣ

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΧΟΣ ΚΙ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΑΣ

Από την αρχή της διαδικτυακής παρουσίας της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας kirkinews.gr κύριο μέλημά μας είναι η ανάδειξη θεμάτων υγείας που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Οι πολύχρονη προσπάθειά μας ευοδώθηκε όσο αφορά το ΠΕΔΥ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, που ήδη τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του σε εφημερία – μέχρι τότε λειτουργούσε από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι – για την οποία παλέψαμε, σπάει ρεκόρ επισκέψεων τόσο στα επείγοντα περιστατικά, όσο και στην 24ωρη εφημερία του, αφού καθιερώθηκε πλέον στη συνείδηση των πολιτών ως ένα αξιόπιστο και ασφαλές Κ.Υ.

Στο εν λόγω κέντρο καταφθάνουν όλο και περισσότερα σοβαρά περιστατικά τα οποία αντιμετωπίζονται άμεσα, με τα βαρύτερα να στέλνονται στα νοσοκομεία με έτοιμο φάκελο για την εισαγωγή τους, εκπλήσσοντας ευχάριστα τόσο τους ασθενείς που γλυτώνουν αρκετή ταλαιπωρία απ’ την αναμονή των εξωτερικών ιατρείων των νοσοκομείων και τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων που ανακουφίζονται σε μεγάλο βαθμό απ’ τη πίεση περιστατικών που μπορούν ν’ αντιμετωπιστούν στη Π.Φ.Υ.

Ωστόσο η αναγνώριση των προσπαθειών μας που έρχεται με την πιο κάτω ευχαριστήρια επιστολή, μας ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο και δηλώνουμε ότι θα εξακολουθήσουμε να είμαστε αρωγοί και να αγωνιζόμαστε για τη δημόσια υγεία που αφορά όλους μας.

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ      

Αξιότιμοι κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, που απ’ την πλευρά σας (με την προβολή του θέματος) συμβάλλατε στην επιτυχία της εκδήλωσης για την οστεοπόρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου στις 31/05/2017 και αρκετοί συμπολίτες μας εξεταστήκαν και ενημερώθηκαν για αυτή την σιωπηλή μάστιγα.

Ελπίζουμε να σας έχουμε αρωγούς και σ’ άλλες εκδηλώσεις μας, που κύριο στόχο έχουν την προαγωγή της υγείας των πολιτών.  

 

Με εκτίμηση

Κόκκαλη Βασιλική

Επισκέπτρια Υγείας

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα