33.1 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΗΡΑ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ 1ης ΥΠΕ

Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΗΡΑ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ 1ης ΥΠΕ

Η κ. Χρυσάνθη Κισκήρα ανέλαβε υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ, θέση που κατείχε μέχρι πρότινος  ο Σωτήρης Ζώτος.  Η κ. Κισκήρα διετέλεσε αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής επί Σγουρού, οπότε γνωρίζει καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή στους τομείς της πρωτοβάθμιας φροντίδας, όπου ανήκουν τα Κέντρα Υγείας.

Είναι ευτύχημα ότι στη νευραλγική αυτή θέση για την αν. Αττική, τοποθετήθηκε πρόσωπο που γνωρίζει άριστα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας του ΠΕΔΥ.

Ελπίζετε λοιπόν ότι η κ. Κισκήρα παίρνοντας τη σκυτάλη απ’ τον κ. Ζώτο ο οποίος έχει διανύσει με επιτυχία τα πρώτα δύσκολα μέτρα, θα ολοκληρώσει με επιτυχία το συντονισμό των διαφόρων μονάδων του ΠΕΔΥ, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, κυρίως τώρα που ξεκινά η θερινή περίοδος και ο πληθυσμός των πόλεων της ανατολικής Αττικής αυξάνεται κατακόρυφα.

Χωρίς να λησμονιούνται και τα δύο λιμάνια, Ραφήνα και Λαύριο, που δέχονται το μεγαλύτερο όγκο μετακινούμενων πολιτών. Γνωρίζοντας τις δυνατότητες της κ. Κισκήρα από πρώτο χέρι, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της, σε μια απ’ τις δυσκολότερες συγκυρίες για τη χώρα.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα