16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΥΛ ΓΙΟΡΤΑΣΕ Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΦΑΦΟΥΤΗΣ

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΥΛ ΓΙΟΡΤΑΣΕ Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΦΑΦΟΥΤΗΣ

Σε κεντρική καφετέρια της Ραφήνας δέχτηκε τις ευχές φίλων και γνωστών χτες πρώτη Νοεμβρίου, ημέρα της ονομαστικής του εορτής, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρ-Π Δαμιανός Φαφούτης. Μια γιορτή όπου επικράτησε η χαλαρή διάθεση απαλλαγμένη από έντονες πολιτικές συζητήσεις με ώρα υποδοχής των καλεσμένων την 9η βραδινή.  

Κι όπως σ’ όλες τις ευχάριστες φιλικές μαζώξεις, η επιλογή του εορτάζοντα Δαμιανού να προσφέρει ένα punch ή ένα ποτήρι κρασί με δροσερά καναπεδάκια, δημιούργησε την αίσθηση της παρεΐστικης, νεανικής, χαλαρής εορταστικής συνάντησης που ταιριάζει στην εποχή και τον νεανικό αέρα που εκπέμπει ο ίδιος ο Δαμιανός Φαφούτης.

Πολλοί συνεργάτες, φίλοι και γνωστοί ευχήθηκαν στον Δαμιανό Χρόνια Πολλά, καλά και δημιουργικά, ενώ απ’ τους κοντινούς συγγενείς του παραβρέθηκαν ο θείος του Ανδρέας Κεχαγιόγλου κι ο αδελφός του Κώστας. Το πήγαινε έλα των ατόμων, με τους μεγαλύτερους να κάθονται στα τραπεζάκια και να φεύγουν σχετικά νωρίς και τους νεότερους ή όσους αισθάνονται νέοι να παραμένουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παραμένοντας όρθιοι στη μπάρα πίνοντας το ποτό τους.   

Εντυπωσιακή παρουσία τοπικών ΜΜΕ απ’ τα ηλεκτρονικά rpn.gr & kirkinews.gr, αλλά και της διαδημοτικής εφημερίδας “Ο ΔΗΜΟΤΗΣ” με την παρουσία της αρχισυντάκτριας Βιργινίας Μάρκου και της Συμβούλου έκδοσης Αγγελικής Ραγκούση. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα