19.5 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Μαραθώνα “Ενωμένη Πολιτεία” εκφράζει την οδύνη και τον αποτροπιασμό της για την ανυπολόγιστη καταστροφή που συντελέστηκε στην περιοχή μας.

Ο όλεθρος και οι πύρινες φλόγες δε σταματούν σε διαχωριστικές γραμμές και σύνορα, άρα δεν αναφερόμαστε  μόνο στους κατοίκους και τα εδάφη που επλήγησαν εντός των ορίων του Δήμου μας, αλλά στο σύνολο των πληγέντων.

Θέλουμε   να ελπίζουμε  πως ετούτη τη φορά, οι Αρχές θα συλλάβουν τους υπαίτιους (αν όντως επρόκειτο για εμπρησμό) και η τιμωρία θα είναι τόσο παραδειγματική, ώστε ν’ αποτραπούν παρόμοιες νοσηρές ενέργειες στο μέλλον.

Ως δημότες Μαραθώνα, πρωτίστως ως άνθρωποι και οικογενειάρχες  και φυσικά ως αιρετοί και θεσμικά πρόσωπα δευτερευόντως, με τον επικεφαλής της παράταξης Στέργιο Τσίρκα, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού – βρέθηκαμε μεταξύ άλλων συναδέλφων- από τις πρώτες ώρες στα πύρινα μέτωπα, προκειμένου να δώσουμε  χέρι βοηθείας όπου ήταν αυτό δυνατόν.

Οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της «Ενωμένης Πολιτείας» είμαστε στη διάθεση όσων συνανθρώπων μας επλήγησαν και χρειάζονται οτιδήποτε από τις Υπηρεσίες του Δήμου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την πυροσβεστική, τον στρατό, την αστυνομία, τους εθελοντές και πρωτίστως τους κατοίκους του Βαρνάβα για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν για την κατάσβεση της φωτιάς.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα