19.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Ομαλά διεξάγετε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Ν. Δημοκρατίας στο εκλογικό τμήμα της Ραφήνας. Λίγο πριν απ’ τις 12 υπήρχε ουρά αναμονής, αλλά οι  ψηφοφόροι περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους, εκτός μιας περίπτωσης όπου μία κυρία άρχισε να γκρινιάζει, κάτι που ενόχλησε τους υπόλοιπους για τη δυσαρμονία που παρουσιάστηκε, γι’ αυτό την επανάφεραν στη τάξη, ώστε να συνεχιστεί ομαλά η διαδικασία.

Σχεδόν οι μισοί από όσους είχαν ψηφίσει την πρώτη Κυριακή, ψήφισαν μέχρι το μεσημέρι και στα δύο εκλογικά κέντρα του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με καταφανώς λιγότερη ταλαιπωρία απ’ ότι τη πρώτη φορά, κυρίως στο Πικέρμι όπου βέβαια είχαν ψηφίσει λιγότεροι απ’ ότι στη Ραφήνα.

Ήρωες ωστόσο αναδεικνύονται ακόμα μια φορά οι εθελοντές των εφορευτικών επιτροπών, που είχαν αρκετή δουλειά, καθώς αυτή τη φορά η ψηφοφορία γίνεται χειρόγραφα.

Στις φωτογραφίες μας, η Χαρά Δεληγιάννη, απ’ τα πιο παλιά μέλη του κόμματος που διετέλεσε και πρόεδρος της τοπικής, σκυμμένη πάνω απ’ τους εκλογικούς καταλόγους, έχοντας δίπλα της τον ΟΝΝΕΔίτη Νίκο Χρυσόγελο που καταγράφει όσους ξαναψήφισαν στους νέους εκλογικούς καταλόγους (ζήτω η γραφειοκρατία για άλλη μια φορά).

Οι δυο τους πήραν πάνω τους το πιο βαρύ φορτίο της όλης διαδικασίας και τους αξίζει τουλάχιστον ένα ευχαριστώ.  

Στο διπλανό τραπέζι η πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής Ιφιγένεια Βαρδοπούλου που έχει την όλη εποπτεία της διαδικασίας (σφράγισμα, υπογραφή, παράδοση φακέλου), με την πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ρ-Π Δέσποινα Γκικάκη, που περιδιάβηκε τα δύο εκλογικά κέντρα και τη νομαρχιακή, για το έχει καλώς.

Δύο μαχόμενες κυρίες της παράταξης, που έχουν αφήσει τα παιδιά τους (της Δέσποινας μωράκι μηνών) προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κόμμα της καρδιάς τους.     

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα