18.1 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Ως μία ακόμα πρωτιά στα μεγάλα έργα της Ανατολικής Αττικής, καταγράφεται στις επιτυχίες του δήμαρχου Παιανίας κ. Σπύρου Στάμου και του αρμόδιου αντιδήμαρχου κ. Δημήτρη Αλεξίου και δεν είναι άλλο από την αποχέτευση.

Ένα πρόβλημα που για δεκαετίες ταλανίζει την περιοχή και μέχρι πρότινος φάνταζε με άπιαστο όνειρο, βρίσκει τη λύση του και προς έκπληξη όλων, υλοποιείται χάρη στις ταχύτατες και αποτελεσματικές ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου.

Ενημερώνουμε λοιπόν, τους αγαπητούς συνδημότες μας, ότι την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2018 ξεκίνησε ο διαγωνισμός για την εύρεση αναδόχου, με ταχείες διαδικασίες, για την κατασκευή της αποχέτευσης σε Γλυκά Νερά και Φούρεσι, ο οποίος και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018.

Το έργο της κατασκευής θα κοστίσει 22 εκατομμύρια ευρώ και προφανώς, θα προσδώσει τα μέγιστα στην ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Από την υπογραφή της σύμβασης και μετά, ο ανάδοχος έχει 24 μήνες για την κατασκευή, με αποτέλεσμα τα έργα ν’ αρχίσουν χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση και σε πολλά μέτωπα. Εγγυητής της εύρυθμης υλοποίησης του έργου είναι μία από τις καλύτερες μελετητικές εταιρίες της Ευρώπης, η ΕΥΔΑΠ, στην οποία ο Δήμος Παιανίας εμπιστεύθηκε και την μελέτη.

Συνολικά, προβλέπεται η κατασκευή περίπου 59 χιλιομέτρων αγωγών (38 στα Γλυκά Νερά και 21 στο Φούρεσι). Επίσης προβλέπεται η κατασκευή 2 αντλιοστασίων, ένα στα Γλυκά Νερά, στην οδό Παπαδιαμάντη πριν τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Λαυρίου και ένα στο Φούρεσι, στην οδό Ολυμπιονικών, σε δημοτικό ελεύθερο χώρο που έχει παραχωρηθεί για το σκοπό αυτό από το Δήμο Παιανίας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα