20.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ «ΛΑΘΟΣ» ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ «ΛΑΘΟΣ» ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Όπισθεν ολοταχώς η κυβέρνηση μετά από την πανελλήνια κατακραυγή

Υπό το βάρος των αντιδράσεων δημάρχων, της Περιφέρειας Αττικής, των τοπικών κοινωνιών και του πολιτικού κόσμου, η κυβέρνηση αποφάσισε να διορθώσει “το λάθος” όπως το χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος. 
“Το λάθος” αφορά στην τροπολογία με την οποία εκχωρήθηκαν οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Beach Volley που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο της Καλλιθέας, για 20 χρόνια στο υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να γίνουν δικαστικές αίθουσες. 
Όπως μας δήλωσε πριν από λίγο ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, τελικά η τροπολογία η οποία είχε κατατεθεί και ψηφίστηκε προχθές τη νύχτα, σε άσχετο νομοσχέδιο, με εισήγηση του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, αποσύρεται. Αυτό δε πρόκειται να γίνει με νόμο τον οποίο θα καταθέτει ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουπλής. 
Ανάμεσα στους δημάρχους οι οποίοι είχαν αντιδράσει ήταν οι δήμαρχοι Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ΠειραιάΓιάννης Μόραλης, Ταύρου – Μοσχάτου Ανδρέας Ευθυμίου κ. α. ενώ στο πλευρό τους βρέθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και αιχμηρές δηλώσεις έκανε και ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος.  

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα