20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΩΦΡΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΩΦΡΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του Δημάρχου Σαρωνικού Γιώργου Σωφρόνη, στην ανακοίνωση περί μεταβίβασης με τις υπ. Αριθμό 143/43399 και 148/43856 Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις στην εταιρεία Παράκτιο Μέτωπο Α.Ε., οι οποίες αφορούν τη μεταβίβαση παραλιακών εκτάσεων εντός των ορίων του Δήμου Σαρωνικού.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού σε κοινή επιστολή με τους Δημάρχους των πέντε ακόμα δήμων Αλίμου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Κρωπίας, ζητούν συνάντηση με τον Πρόεδρο της εταιρείας Αττικό Παράκτιο Μέτωπο Α.Ε. προκειμένου να ενημερωθούν άμεσα και επίσημα για τις προθέσεις αξιοποίησης των παραλιακών εκτάσεων των Δήμων τους.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού και η νέα Δημοτική Αρχή εμμένουν στη θέση τους και διεκδικούν τη διασφάλιση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των πολιτών τους.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να είναι θεατής στις εξελίξεις. Πρέπει και θα έχουμε ενεργό ρόλο στη διαχείριση των θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων μας. Είμαστε εδώ για να προασπιζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα των συμπολιτών μας και του τόπου μας. Με πνεύμα συνεργασίας και διάθεση αμοιβαίας κατανόησης, ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκριση του Προέδρου της Αττικό Παράκτιο Μέτωπο Α.Ε. για μια συνάντηση με τους έξι Δημάρχους, προκειμένου να ενημερωθούμε αλλά και να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τις προθέσεις της εταιρείας» σημειώνει ο Δήμαρχος Σαρωνικού.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα