23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ & ΔΗΜΩΝ

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ & ΔΗΜΩΝ

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του στην ευθύνη της Περιφερειακής Ενότητας Ανατ. Αττικής, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης κος Πέτρος Φιλίππου απέστειλε στους Δημάρχους της Ανατ. Αττικής ευχές για καλή επιτυχία στο έργο τους και για μία Γόνιμη και Δημιουργική Συνεργασία με την νέα Περιφερειακή Αρχή.

Στη φωτογραφία αρχείου ο κ. Φιλίππου απευθυνόμενος στο νέο δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Πιστικίδη, την ημέρα της ορκωμοσίας του.   

 Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής :

 Φίλε Δήμαρχε,      

    Σε μια δύσκολη στιγμή για την χώρα και τους πολίτες αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.  Γνωρίζετε ότι οι συνθήκες για την Αυτοδιοίκηση στη χώρα μας είναι κατεξοχήν δύσκολες, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα τρία τελευταία χρόνια, αποτέλεσμα της παρατεταμένης κρίσης αλλά και των μνημονιακών  πολιτικών που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας.

  Η Αυτοδιοίκηση ήταν αυτή που κατεξοχήν σήκωσε το βάρος της οικονομικής κρίσης αφού οι  τεράστιες περικοπές που έγιναν σε συνδυασμό  με τις  δυσκολίες από την γραφειοκρατία του Καλλικράτη, έχουν δυσχεράνει πάρα πολύ την ομαλή λειτουργία του θεσμού.

 Μέσα λοιπόν από αυτές τις συνθήκες καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών μας, που πρόσφατα μας εμπιστεύτηκαν  την Διοίκηση των Δήμων και της Περιφερειακής Ενότητας Ανατ. Αττικής.

 Η νέα Περιφερειακή Αρχή πιστεύει στην ισότιμη σχέση μεταξύ Περιφερειακής Ενότητας και Δήμων γιατί είναι κοινοί οι στόχοι μας προκειμένου να επιλυθούν τα αυξημένα προβλήματα της Περιφέρειάς μας.

  Αναλογιζόμενοι λοιπόν τη μεγάλη  μας ευθύνη  και με γνώμονα την αξιοπρέπεια την αλληλεγγύη  και το σεβασμό στους πολίτες της Ανατολικής Αττικής,

 Μαζί με τις ευχές μου για καλή επιτυχία στο έργο σας,

 Εύχομαι  καλή θητεία, μία γόνιμη, ουσιαστική και δημιουργική συνεργασία.

 Είμαι πάντα στη διάθεσή σας,

 Φιλικά,

 

                                                                                  Ο    Αντιπεριφερειάρχης

                                                                                         Ανατ. Αττικής

 

                                                                                       Πέτρος  Φιλίππου                     

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα