21.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ: ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ: ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Σε όλο του το μεγαλείο αποκαλύφτηκε το Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας, το οποίο εδώ και κοντά μια 20ετία, όχι μόνο δεν ολοκληρώνεται, αλλά εξακολουθεί να κυνηγιέται απ’ τις Ερινύες του κακού παρελθόντος του, που πολλά δεινά δημιούργησε στη τοπική κοινωνία με οικονομικά βάρη στη πλάτη των δημοτών, που φυσικά δεν τους ανήκουν, αλλά πληρώνουν.

Ακόμα και σήμερα που το κτίριο αποκαλύφτηκε εντυπωσιάζοντας ευχάριστα, είναι ορατή διά γυμνού οφθαλμού η μετατόπισή του στην πρασιά κι από τις δύο προσόψεις του, επί της Αραφηνιδών Αλών και της Έλλης Αλεξίου, όπου τα σκαλιά της εισόδου φτάνουν μέχρι το κρασπεδόρειθρο. 

Η σημερινή δημοτική αρχή πήρε τη γενναία απόφαση, με τη σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου,  να προχωρήσει στην αποπεράτωση του μεγάλου τμήματος του Π.Κ., πλην του αμφιθεάτρου για το οποίο χρειάζονται εκατοντάδες ευρώ για να τελειώσει, ξεπερνώντας με σύννομο τρόπο και το ως άνω πρόβλημα.

Προς τούτο βάση ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου αποφάσισε τη βελτίωση βατότητας πεζοδρομίων της οδού Έλλης Αλεξίου σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για κίνηση Α.Μ.Ε.Α. με αντίστοιχη προσαρμογή των οδοστρωμάτων σύμφωνα με το συνημμένο σχέδιο των Τ.Υ. του δήμου (ΑΔΑ 7ΦΖΔΩ16-1Β1 26-5-2015, αρ. απόφασης 117/2015).

Σε επόμενη ανάρτηση αναλυτικά τι πρόκειται να γίνει επί της οδού Έλλης Σωτηρίου.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα