26.8 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡΑΦΗΝΑ: ΓΛΕΝΤΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΡΑΦΗΝΑ: ΓΛΕΝΤΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ο σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας ετοίμασε μια όμορφη βραδιά στον προαύλιο χώρο του λαογραφικού μουσείου «Το σπίτι της Τρίγλιας», όπως συνηθίζεται από χρόνια. Το μόνο που δεν υπολόγισε βέβαια είναι ότι το γλεντάκι αυτό θα συνέπιπτε με την ανακήρυξη μιας ακόμα εκλογικής αναμέτρησης σε εθνικό επίπεδο, κάτι που όπως και να το κάνουμε επηρέασε τους συνδαιτημόνες.

Παρά τις όποιες απουσίες που παρατηρήθηκαν και ένεκα τούτου, η ζωντανή μουσική με το διαλεχτό λαϊκό ρεπερτόριο, κατάφερε να ανάψει το κέφι, με το ακροατήριο να τραγουδά τα αγαπημένα τραγούδια, μαζί με τους τραγουδιστές.

Ωστόσο αισθητή όσο και λυπηρή ήταν η απουσία  χαρακτηριστικών και αγαπητών μορφών του συλλόγου που έφυγαν για άλλους ουράνιους τόπους, σε κάποιους περισσότερο ευαίσθητους παραβρισκόμενους, στη μνήμη των οποίων μένουν χαραγμένες οι μορφές του Γιάνναρου, της γιαγιάς Ελευθερίας, του κυρ-Μήτσου του Καπάντρια, που έφυγαν αναπάντεχα προ μηνών το ταξίδι χωρίς γυρισμό και τόσων άλλων αγαπητών προσώπων του συλλόγου, που ήταν πάντα παρόντες σ’ όλες τις εκδηλώσεις και στους οποίους αφιερώνουμε αυτές τις γραμμές μνήμης.

Την εκδήλωση τίμησαν ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μισοκοίλης, ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας Ανδρέας Κεχαγιόγλου, ο πρόεδρος του νομικού προσώπου ‘’Φίλιππος Καβουνίδης’’ δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χαχολάκης, ο εφημέριος του καθεδρικού ναού ‘’Παντοβασίλισσα’’ παπά-Δημήτρης, εκπρόσωποι του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας κ.α.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα