16.7 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡΑΦΗΝΑ: Η ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΡΑΦΗΝΑ: Η ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Παρά τις απειλές από γνωστές οπισθοδρομικές ομάδες, που δήθεν ενεργούν προς όφελος των εργαζομένων, προς τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΟΛΡ κ. Κατερίνα Αδαμοπούλου και την πλοιοκτήτρια εταιρεία Sea Jet, η προγραμματισμένη μίνι κρουαζιέρα αύριο Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 6,30 το απόγευμα με το πλοίο Tera Jet, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Όπως μας δήλωσε η κ. Αδαμοπούλου δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί μια μίνι κρουαζιέρα στον Ευβοϊκό, ανάσα για πολλούς συμπολίτες μας, που περιμένουν πως και τι να κάνουν ένα θαλάσσιο περίπατο και μάλιστα σε μια εποχή που χειμάζονται από τη παρατεταμένη λιτότητα.

Αν θέλουν όσοι επικαλούνται εργατικά δικαιώματα για λίγη επιπλέον ώρα δουλειάς προς χάρη χιλιάδων συμπολιτών τους, ας τους σταματήσουν την ώρα επιβίβασης στο πλοίο!

Να σημειώσουμε ότι είναι λυπηρό οι συνδικαλιστές ενός κόμματος που διατείνεται ότι ενεργεί υπέρ των πλέον αδύναμων πολιτών, να στέκεται εμπόδιο στη πραγματοποίηση μιας μίνι κρουαζιέρας όπου θα περάσουν λίγη ώρα ξεγνοιασιάς και τους προσφέρεται ως δώρο. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα