26.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡΑΦΗΝΑ: ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΡΑΦΗΝΑ: ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

Η συσκότιση που υπάρχει στη Ραφήνα και την ευρύτερη περιοχή οφείλεται σε βλάβη της ΔΕΗ, την οποία ψάχνουν μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα υπευθύνων του δήμου και πολιτών. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον καθ’ ύλη υπεύθυνο αντιδήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Αντώνη Παλπατζή, καθώς γίναμε δέκτες παραπόνων αφού για όλα φταίει πάντα η δημοτική αρχή, μας ενημέρωσε ότι ο δήμος δεν είναι αρμόδιος για το δημοτικό φωτισμό αλλά η ΔΕΗ. Ο δήμος απλά ρυθμίζει το φωτισμό στις πλατείες, νησίδες κλπ. με δεδομένο ότι η ΔΕΗ έχει ρυθμίσει κεντρικά τη ροή του δημοτικού φωτισμού.

Μετά την πρώτη επικοινωνία μας, ο κ. Παλπατζής μας πήρε ξανά και μας ενημέρωσε ότι επικοινώνησε με τη ΔΕΗ όπου τον πληροφόρησαν ότι υπάρχει κεντρική βλάβη η οποία θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό, με πιθανότερο να αργήσει λίγο. 

Να ποια είναι η συνεισφορά του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου! Δεν πέρασε πολλή ώρα απ’ την παρέμβασή μας για τη συσκότιση και μέσω ημών του αντιδημάρχου κ. Παλπατζή στη ΔΕΗ και παρά τα περί του αντιθέτου λεχθέντα, εγένετο φως πάραυτα. Αυτό θα πει καλός συντονισμός ΜΜΕ και δημοτικής αρχής. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα