31.4 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΕ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΚΛΙΜΑ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Β....

ΣΕ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΚΛΙΜΑ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Β. ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ

Σε εγκάρδιο κλίμα έγινε σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου, η ορκωμοσία του κ. Γιώργου Γιάννακα ενώπιον του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη. Ως γνωστό ο κ. Γιάννακας αντικαθιστά στην ελάσσονα μειοψηφία του δήμου, τον παραιτηθέντα δημοτικό σύμβουλο κ. Βαγγέλη Μαυρουδή ο οποίος στην επιστολή παραίτησής του προέβαλλε ως κύριο λόγο την ανάγκη ανανέωσης του Σώματος.

Πράγματι η επιθυμία του ιατρού – συγγραφέα Βαγγέλη Μαυρουδή, που έχει τα μέγιστα προσφέρει ως παλαίμαχος αιρετός σε θέματα υγείας (βλέπε Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου), όσο και στο πρόσφατο θέμα επίλυσης του βιολογικού καθαρισμού που είχε θέσει σκοπό ζωής για την αναβάθμιση ζωής και περιβάλλοντος του δήμου που υπηρέτησε χρόνια, υλοποιείται με την ορκωμοσία Γιάννακα ενός νέου ανθρώπου με όρεξη προσφοράς, που αναμένεται να φέρει τον ζητούμενο αέρα ανανέωσης στο δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου.

Ακριβώς στις 9 όπως είχε συμφωνηθεί ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Πιστικίδης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον κ. Γιάννακα ο οποίος ορκίστηκε ενώπιον του θέτοντας το χέρι στη βίβλο, προσωπικό δώρο του Μητροπολίτη Μ&Λ κ.κ. Νικολάου στο δήμαρχο κ. Πιστικίδη.

Μετά τον όρκο που έδωσε ο νέος δημοτικός σύμβουλος, ο δήμαρχος κ. Πιστικίδης και ο κ. Γιάννακας, υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα που είχε ετοιμάσει προς τούτο η διευθύντρια του δήμου κ. Τζίνα Μπαρκούρα. Αμέσως μετά ο δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Γιάννακα κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Επίσης ο κ. Γιάννακας δήλωσε ότι θα κάνει το καθήκον για το οποίο τάχτηκε απ’ τους συμπολίτες του που τον τίμησαν με τη ψήφο τους και όχι μόνο.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο δήμαρχος κ. Πιστικίδης δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής ότι όρκισε ένα παλιό, καλό μαθητή του. Ενθουσιώδη υποδοχή έτυχε επίσης ο κ. Γιάννακας από όσους υπαλλήλους συνάντησε, ενώ άφησε κεράσματα για όλους πριν αποχωρήσει για τη δουλειά του.  

Στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει η επίσημη πρώτη του νέου δημοτικού συμβουλίου, όπου αναμένεται να τον υποδεχτούν οι συνάδελφοί του όλων των παρατάξεων. 

Σιδεροκέφαλος κι από μας Γιώργο. Περιμένουμε πολλά από σένα απ’ τη θέση ευθύνης σου στη μειοψηφία του δήμου. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα