16.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΛΟΒΕΝΙΑ & ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ ΟΡΟΥΣ

ΣΛΟΒΕΝΙΑ & ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ ΟΡΟΥΣ

Τον Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτριο Στεργίου-Καψάλη επισκέφτηκαν την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 σε συνέχεια προγραμματισμένης επίσκεψης που ζήτησαν, η Πρέσβειρα της Σλοβενίας στην  Ελλάδα κα Ανίτα Πίπαν και ο Πρέσβης της Ουγγαρίας σε Ελλάδα και Κύπρο κος Erik Haupt προκειμένου να συζητήσουν περιβαλλοντικές δράσεις στήριξης του Πεντελικού.

Στο πλαίσιο αυτό σαν πρώτη δράση προγραμμάτισαν δενδροφύτευση στο Πεντελικό, των Διπλωματών των δύο (2) Πρεσβειών υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης, για το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019.

Ο Δήμαρχος κατά τη σύσκεψη συζήτησε με τους δύο Πρέσβεις, τον προγραμματισμό και τις λεπτομέρειες των δράσεων και τους εξέφρασε την εκτίμησή του για την απόφασή τους να συνδράμουν στον αγώνα που γίνεται για την περιβαλλοντική αναγέννηση του Πεντελικού.

Οι Πρέσβεις των δύο χωρών μετά από αυτοψία στον χώρο που θα γίνει η δενδροφύτευση και τη διαβεβαίωση του Δημάρχου για την ρύθμιση όλων των λεπτομερειών της δράσης, δήλωσαν ότι τους τιμά η συνεργασία με τον Δήμαρχο Πεντέλης για ένα τόσο σημαντικό  περιβαλλοντικό θέμα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα