19.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ & ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ & ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», προτίθενται να διοργανώσουν και πραγματοποιήσουν Έκθεση Φωτογραφίας, με θέμα την ιστορία του τόπου μας.

 Προκειμένου να εμπλουτίσουμε το ήδη υπάρχον αρχείο και να προχωρήσουμε στην πληρέστερη παρουσίασή του, σας καλούμε να υποστηρίξετε την πρωτοβουλία μας, αναζητώντας από το δικό σας οικογενειακό αρχείο, φωτογραφικό υλικό ή παλαιά έγγραφα μέχρι και το 1960. Για την δική σας εξυπηρέτηση, η κα Ευδοκία Μεθενίτη, πτυχιούχος της ΑΣΚΤ (Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών), εξειδικευμένη στις ψηφιακές εφαρμογές, κατόπιν ραντεβού, θα μπορεί να δέχεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μαρκοπούλου / Βιβλιοθήκη (Παπαβασιλείου 34)  ή στο Δημοτικό Πολυχώρο Πόρτο Ράφτη (θέση Βουρλέζα).

 

 Το πρωτότυπο υλικό θα σας επιστρέφεται άμεσα, καθώς για την Έκθεση θα χρησιμοποιηθούν ψηφιακά επεξεργασμένα αντίγραφα. Μάλιστα, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να έχετε το υλικό και σε ψηφιακή πλέον μορφή, εφόσον προσκομίσετε ένα μέσο για την αποθήκευσή του (CD ή USB).

 Η διαδικασία συλλογής, μελέτης, απογραφής και αξιολόγησης του υλικού, προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός δύο (2) μηνών, γι’ αυτό και σας παρακαλούμε να μας προσκομίσετε τα δικά σας αρχεία, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

 Για διευκρινίσεις και πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στα τηλ: 69453 03588 (Ευδοκία Μεθενίτη) και 69777 86089 (Μαρία Κιμπιζή).

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού

& Κοινωνικής Πρόνοιας

Μαρία Κιμπιζή

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα