17.5 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Σ.Χ.Α.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Σ.Χ.Α.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) με τον Δήμαρχο Διονύσου κ. Διονύσιο Ζαμάνη.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των επαφών της Διοίκησης της Ε.Σ.Χ.Α. με τους φορείς του Α’ και Β’ Βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αττική. Την αντιπροσωπεία της Ένωσης αποτελούσαν οι: Δημήτρης Σταυρακάκης (Πρόεδρος), Μάριος Λουκάτος (μέλος Διοικητικού Συμβουλίου) και πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο στον Άγιο Στέφανο Αττικής.  

Συζητήθηκαν στην συνάντηση, μεταξύ άλλων, θέματα για την ανάπτυξη του Χάντμπολ στην περιοχή καθώς και για κοινές δράσεις της Ένωσης με τον Δήμο Διονύσου, που αποτελούν οι Δημοτικές Ενότητες Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Διονύσου, Δροσιάς, Κρυονερίου, Ροδόπολης και Σταμάτας.

Α.Σ. ΑΝΟΙΞΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (ΑΣΑΔ)

Αθλητές της ομάδας Παμπαίδων Β΄(γεν 06-07) του Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ) Χάντμπολ παρακολούθησαν  την Κυριακή 29/10 στο ΟΑΚΑ (αίθουσα “Γ. Κασσιμάτης”)  τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος χάντμπολ με αντίπαλο την  Τουρκία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2019.

Οι μικροί χαντμπολίστες του ΑΣΑΔ είδαν από κοντά τα μεγάλα αστέρια του αθλήματος και ενθάρρυναν την προσπάθειά τους για πρόκριση. Οι Έλληνες Διεθνείς μετά το τέλος του αγώνα συναντήθηκαν με τα παιδιά , μίλησαν μαζί τους και τους χάρισαν τις φανέλες της Εθνικής Ελλάδος.

Ο Διεθνής Ίντερ Σπύρος Χερουβείμ εξέπληξε τους μικρούς χαντμπολίστες της Άνοιξης λέγοντάς τους ότι το καλοκαίρι αγωνίστηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Handball με την ομάδα της Άνοιξης με την οποία κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα