17.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΩΦΡΟΝΗ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ/ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΩΦΡΟΝΗ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ/ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης συναντήθηκε κατά τη συνήθεια που επικρατεί με τους εργαζομένους του Δήμου, όπου έθεσε τρεις πυλώνες του νέου μοντέλου διοίκησης το οποίο οραματίζεται για τον Δήμο Σαρωνικού, που συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: Συνέπεια, Συναδελφικότητα Δουλειά. Ακολούθως παρουσίασε τους νέους αντιδημάρχους.

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό που απηύθυνε προς το προσωπικό, τόνισε ότι ο βασικός λόγος της συνάντησης δεν είναι τυπικός αλλά ουσιαστικός. Πρώτη του προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος και η καλλιέργεια ανθρώπινων σχέσεων τόσο μεταξύ προσωπικού και διοίκησης, όσο και μεταξύ υπηρεσιών και δημοτών. Λόγω της πολυετούς συνεργασία του με όλο το προσωπικό του Δήμου, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ικανότητες και τις δεξιότητες όλων των εργαζομένων, γεγονός που τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και υπερήφανο που ο Δήμος Σαρωνικού έχει τόσο αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό.

Αναγνωρίζοντας, εκ προοιμίου τις δυσκολίες και το φόρτο εργασίας των εργαζομένων, αλλά και τις όποιες αντιδικίες θεωρούν ότι έχουν υποστεί τόνισε ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης τους σε κάθε δίκαιο αίτημά τους. Αυτό που επιθυμεί τόσο ο ίδιος όσο και οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και νέοι Πρόεδροι είναι ο Δήμος Σαρωνικού να αποκτήσει πιο ανθρώπινο πρόσωπο.

Συνοψίζοντας έθεσε τρεις πυλώνες του νέου μοντέλου διοίκησης, το οποίο οραματίζεται για τον Δήμο Σαρωνικού. Συνέπεια, συναδελφικότητα και δουλειά.

Το μεγάλο στοίχημα για τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο είναι η ουσιαστική ενοποίηση του Δήμου Σαρωνικού. Υλοποιώντας μια ακόμα προεκλογική του δέσμευση, η οποία θεωρεί ότι θα συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση, οι Αντιδήμαρχοι ανέλαβαν «καθ’ ύλην» αρμοδιότητες και όχι «κατά τόπον» όπως συνηθίζεται. «Ο Δήμος Σαρωνικού είναι ένα, ενιαίος και αδιαίρετος. Δεν θέλω να γίνονται διακρίσεις ανάμεσα στους πολίτες, είμαστε όλοι ένα. Υποχρέωση μας είναι να εξυπηρετούμε τους συνδημότες μας με τον καλύτερο τρόπο και να εργαζόμαστε συλλογικά για την ανάπτυξη του Δήμου μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Σωφρόνης.

Στη συνέχεια παρουσίασε και επίσημα τους νέους Αντιδημάρχους και τους βασικούς τομείς ευθύνης τους. Οι νέοι Αντιδήμαρχοι Σαρωνικού είναι οι κ.κ. Σάββας Γκέραλης, Μιχάλης Αδάμης, Σταμάτης Γκίνης, Σπύρος Δημητρίου, Ηλίας Μπουκοβάλας και Αικατερίνη Παπασταμέλου-Γκούμα.

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους οι Αντιδήμαρχοι τόνισαν ότι είναι έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά, μαζί με όλους τους εργαζομένους, να είναι δίπλα τους και να διορθώσουν όλα τα κακώς κείμενα.

Κλείνοντας όλοι εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι η πενταετία αυτή θα είναι ιδιαιτέρως εποικοδομητική και θα φέρει τον Δήμο Σαρωνικού στο επίπεδο που τους αξίζει.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα