17.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευτυχώς που υπάρχει το ελληνικό μπάσκετ να μας χαρίζει νίκες και να μας ανεβάζει ψυχολογικά κάνοντάς μας εθνικά περήφανους, έχοντας την ευκαιρία να ψάλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο, διατρανώνοντας στην Ευρώπη ολόκληρη ότι παρά τα όσα δεινά μας συμβαίνουν, είμαστε παρόντες!

Γι’ αυτό και μόνο πρέπει να συγχαρούμε διπλά την Εθνική ομάδα Νέων του Μπάσκετ, που κατόρθωσε ν’ ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, συμπαρασύροντας κι όλη τη χώρα, με την ελληνική σημαία να κυματίζει περήφανα ψηλότερα απ’ όλες και τον Εθνικό μας Ύμνο ν’ αντιλαλεί στο κόσμο ολάκερο.

Ένα μπράβο στους μπασκετμπολίστες μας δεν αρκεί να εκφράσει όλη την ευγνωμοσύνη μας ότι μας έδωσαν μια μοναδική χαρά στη ζοφερή καθημερινότητά μας.

Δήλωση Άννας Καραμανλή

Η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών κυρία Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Εθνική Νέων μπάσκετ, μετά από μια θριαμβευτική πορεία, στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, γεμίζοντας με υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες. 
Οι αθλητές μας απέδειξαν ότι έχουν και την ψυχή και την ποιότητα για να πρωταγωνιστούν στο κορυφαίο επίπεδο.  
Η τεράστια επιτυχία τους αποτελεί ταυτόχρονα δικαίωση της συστηματικής δουλειάς που γίνεται διαχρονικά στο ελληνικό μπάσκετ. 
Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε μια αθλητική πορεία γεμάτη διακρίσεις».
 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα