27.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ

ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ

Σήμερα το πρωί ο πατήρ Νικόλαος πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αναλήψεως Διασταύρωσης Ραφήνας, τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη της αδικοχαμένης στη πύρινη λαίλαπα της 23ης Ιουλίου στο Μάτι τεχνολόγου ακτινολογικού του Κ.Υ. Ραφήνας Βασιλικής Χερουβείμ, στο Ναό των Αγίων Γεωργίου & Αλεξάνδρου του Κ.Υ.

Η Βασιλική Χερουβείμ πρόσφατα είχε αναλάβει καθήκοντα στο Κ.Υ. Ραφήνας και ήταν πολύ χαρούμενη ότι θα ήταν κοντά στο σπίτι της στο Μάτι, όπου διέμενε με τη μητέρα της Ευπραξία και τα δύο δίδυμα κοριτσάκια της Μαρία-Ηλιάνα και Ευπραξία-Μελίνα, που θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το καλοκαίρι και να κάνουν τα μπάνια τους.

Δυστυχώς η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι καθώς μόλις μια μέρα πρόλαβε να εργαστεί στο κέντρο, πριν ξεσπάσει η φωτιά που στέρησε τη ζωή στην ίδια, τα δίδυμα κοριτσάκια, που απέκτησε μετά από πολλή προσπάθεια και τη μητέρα της. Και οι τέσσερις εγκατέλειψαν το σπίτι την ώρα της πυρκαγιάς για να σωθούν, αλλά δεν απέφυγαν το μοιραίο. Τραγική ειρωνεία ότι το σπίτι τους έμεινε ανέπαφο απ’ τη φωτιά.

Η Υπεύθυνη Επιστημονικής λειτουργίας του Κ.Υ. Ραφήνας κι οι συνάδελφοί της τέλεσαν σήμερα το τρισάγιο για την ανάπαυση των τεσσάρων ψυχών τους που τόσο άδικα χάθηκαν.   

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα