18.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΥΒΑΡΑ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΥΒΑΡΑ

Σήμερα Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Σαρωνικού και της αναδόχου εταιρίας ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ, για την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση Χλοοτάπητα Ποδοσφαιρικού Γηπέδου Κουβαρά». Πρόκειται για έργο ύψους 214.833,87 ευρώ (μετά την έκπτωση), το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής. Οι εργασίες υλοποίησης αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, δήλωσε σχετικά: Μια από τις βασικές μας δεσμεύσεις ως δημοτική αρχή, ήταν η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του τόπου, με σκοπό να στηρίξουμε τις προσπάθειες των αθλητικών συλλόγων και να προσφέρουμε καλύτερες ευκαιρίες άθλησης για τα παιδιά και τους νέους μας. Η δέσμευση αυτή γίνεται πράξη, όχι με λόγια αλλά με συγκεκριμένα έργα, όπως η αντικατάσταση των χλοοταπήτων στα γήπεδα των Καλυβίων και του Κουβαρά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.»

Στην υπογραφή της σύμβασης, εκτός από τον Δήμαρχο και τον Ανάδοχο, ήταν επίσης παρόντες ο Αντιδήμαρχος κ. Σ. Γκίνης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κουβαρά κ. Γ. Κίτσος, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Ο. Κουβαρά, κα Ε. Δελή και ο επιβλέπων μηχανικός του Δήμου κ. Ε. Βιτώρος.    

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα