22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ME ΑΓΩΝΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ME ΑΓΩΝΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Συνέντευξη Τύπου για τα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ παραχώρησε η Οργανωτική Επιτροπή της Φιλανθρωπικής Αθλητικής εκδήλωσης «Παίζουμε χάντμπολ … δίνουμε χέρι στην Κιβωτό», την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης,  η πρόεδρος του Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου», πρεσβυτέρα του π. Αντώνιου κα Σταματία Γεωργαντή, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος κ. Κώστας Σταματιάδης και ο πρόεδρος του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου κ. Μάριος Λουκάτος.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης στη σύντομη ομιλία του τόνισε πως από τη πρώτη στιγμή ο Δήμος στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου» και σε αυτό το πλαίσιο συνδιοργανώνει τη συγκεκριμένη δράση ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως η «Κιβωτός» δεν αποτελεί μια ακόμη Κοινωνική Δομή αλλά μια οικογένεια με 17 παιδιά που μας χρειάζονται.

Η κα Γεωργαντή ευχαρίστησε τους συνεργαζόμενους φορείς για την πρωτοβουλία στήριξης στο έργο της Κιβωτού  και ειδικότερα τον Δήμο Διονύσου και τον ΑΣ Άνοιξης Διονύσου, που με τις δράσεις τους έχουν αγκαλιάσει το σπίτι φιλοξενίας παιδιών της Κιβωτού στην Άνοιξη, ενώ αναφέρθηκε περιληπτικά στις δομές που έχουν δημιουργηθεί για τη στήριξη των παιδιών ανά την Ελλάδα.

Ο κ. Σταματιάδης απένειμε τα εύσημα στον Δήμο Διονύσου για την άμεση ανταπόκριση στην πρωτοβουλία του τοπικού συλλόγου χάντμπολ στον Διόνυσου και δεσμεύθηκε πως η Ομοσπονδία θα στηρίζει πάντα ανάλογες δράσεις, όπως κάνει μέχρι τώρα, ενώ ο κ. Λουκάτος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των Ολυμπιονικών, των διεθνών πρωταθλητών, των καλλιτεχνών και των δημοσιογράφων που με την παρουσία τους θα συμβάλλουν στην επίτευξη του σκοπού της εκδήλωσης και θα πάρουν μέρος στον συμβολικό αγώνα και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν τη προσπάθεια και να έρθουν να παίξουν χάντμπολ δίνοντας χέρι… στην Κιβωτό.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικών Δομών κ. Παναγιώτη Τσούκας.

Σκοπός της εκδήλωσης  την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 10πμ  στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης, είναι η συλλογή τροφίμων και αγαθών (τρόφιμα μακράς διαρκείας, απορρυπαντικά, χαρτικά, σχολικά, εξοπλισμός σπιτιού κλπ.) για το σπίτι φιλοξενίας παιδιών του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» στην Άνοιξη Αττικής που φιλοξενεί σήμερα 17 παιδιά.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα