23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ17χρονος απήγαγε και βίασε 13χρονη με προτροπή του πατέρα του

17χρονος απήγαγε και βίασε 13χρονη με προτροπή του πατέρα του

Οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως αναφορικά με την απαγωγή και τον βιασμό μίας 13χρονης στη Ρόδο. Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου, η ίδια έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού από έναν 17χρονο και τον 41χρονο πατέρα του.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου 2023, ενώ η 13χρονη πήγαινε στο σπίτι της γιαγιάς της, που διαμένει δίπλα στην οικία της μητέρας της, τότε ένας άνδρας τον οποίο είχε δει ελάχιστες φορές ως τότε, την εξανάγκασε δια της βίας να εισέλθει σε αυτοκίνητο που οδηγούσε άλλος άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας, πιθανότατα ο πατέρας του, και την μετέφεραν σε άγνωστη οικία.

Εκεί την εξανάγκασαν με χρήση βίας και απειλών να έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο και μάλιστα με την προτροπή του μεγαλύτερου σε ηλικία άνδρα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία των δραστών, τους οποίους αναγνώρισε και το ίδιο το θύμα. Οι ισχυρισμοί της ανήλικης επιβεβαιώθηκαν και από την ιατροδικαστική εξέταση. Η δικογραφία που σχηματίστηκε εκτός των ορίων του αυτοφώρου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα