17.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΑγώνα μέχρις εσχάτων δίνει η Πρόεδρος του Α.Ο.Σ. «Η Θεοτόκος» για επίλυση...

Αγώνα μέχρις εσχάτων δίνει η Πρόεδρος του Α.Ο.Σ. «Η Θεοτόκος» για επίλυση δασικού – Συμπαραστάτης ο Ανδρέας Βασιλόπουλος

Φρούδες οι υποσχέσεις Μπουρνούς όταν το 2020 υποσχόταν επίλυση του προβλήματος. Το ίδιο θέμα λύθηκε μετά τις εποικοδομητικές παρεμβάσεις Τσίρκα, δημάρχου Μαραθώνα. Ιδού η ειδοποιός διαφορά ενός αποτελεσματικού (Τσίρκας) κι ενός αναποτελεσματικού (Μπουρνούς) δημάρχου!

Ατελέσφορη (ή μήπως αδιάφορη;) η υπόσχεση Μπουρνούς προς τους κατοίκους της περιοχής Περιβολάκια, ότι θα λύσει το πρόβλημα του δασικού χαρακτήρα των εκεί οικισμών!

Όπως καταγγέλλει η κα Γαρυφαλλάκη, πρόεδρος του αστικού οικοδομικού συνεταιρισμού Ἡ ΘΕΟΤΟΚΟΣ”, έστειλαν στους καθ’ ύλη αρμοδίους συμπεριλαμβανομένου και του τοπάρχη μας οτιδήποτε τους ζητήθηκε σημειώνοντας: «τον Αύγουστο του 2020 μας καλούσαν να τους προσκομίσουμε Διοικητικές Πράξεις Υπουργών Γεωργίας, τις οποίες εμπρόθεσμα αποστείλαμε, διαλαλώντας μας ότι με τις εν λόγω διοικητικές πράξεις θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις των Δασικών Χαρτών πριν αυτοί αναρτηθούν, αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα να καταλήξουμε στις αντιρρήσεις ΟΛΟΙ  ΧΩΡΙΣ  ΚΑΜΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΊΗΣΗ, δηλαδή ταλαιπωρία  ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ».

Σήμερα όπως διαχρονικά έκανε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στέκεται στο πλευρό τους. Επιπροσθέτως θα σταθεί αρωγός και σε προσφυγές των θιγομένων πολιτών στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Ακολουθεί δήλωση της κας Εύας Γαρυφαλλάκη:

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ Ἡ ΘΕΟΤΟΚΟΣ” ΕΥΑ ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗ, εκθέτοντας τα ειδικά προβλήματα του Συνεταιρισμού και γνωστοποιώντας κάθε σημαντικό έγγραφο στον  Ανδρέα Βασιλόπουλο, ο οποίος διαχρονικά έχει σταθεί στο πλευρό μας, όπως άλλωστε έχει κάνει και παλαιότερα σε πρωθυπουργούς, σε υπουργούς, εισαγγελείς κλπ., ο οποίος ανέλαβε να βοηθήσει στην θετική εξέλιξη για την επίλυση  του προβλήματος. Ήδη δια του κ. Οικονόμου και του κ. Βλάχου ο φάκελός μας έφτασε στη Βουλή. Βέβαια θέλουμε να εστιάσουμε στην συμπεριφορά των δασικών όπου, ενώ τον Αύγουστο του 2020 μας καλούσαν να τους προσκομίσουμε Διοικητικές Πράξεις Υπουργών Γεωργίας, τις οποίες εμπρόθεσμα αποστείλαμε, διαλαλώντας μας ότι με τις εν λόγω διοικητικές πράξεις θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις των Δασικών Χαρτών πριν αυτοί αναρτηθούν, αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα να καταλήξουμε στις αντιρρήσεις ΟΛΟΙ  ΧΩΡΙΣ  ΚΑΜΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΊΗΣΗ, δηλαδή ταλαιπωρία  ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.

Επειδή  πιστεύουμε ότι το πρόβλημά μας δεν πρόκειται να λυθεί με τη συζήτηση των αντιρρήσεων, προετοιμαζόμαστε για να ανοίξουμε το δρόμο για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, πράγμα το οποίο επικροτεί και ο Ανδρέας Βασιλόπουλος και θα σταθεί στο πλευρό μας, σύμμαχος στις περαιτέρω ενέργειές μας.

ΕΥΑ  ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα