20 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑν έχεις τύχη διάβαινε: Τουρίστας κέρδισε 1,3 εκατ. δολάρια στον κουλοχέρη του...

Αν έχεις τύχη διάβαινε: Τουρίστας κέρδισε 1,3 εκατ. δολάρια στον κουλοχέρη του αεροδρομίου

Το Διεθνές Αεροδρόμιο «Harry Reid» διαθέτει περισσότερους από 1.400 κουλοχέρηδες για τους επισκέπτες του.

Την τύχη με το μέρος του είχε ένα τουρίστας, ο οποίος έγινε εκατομμυριούχος παίζοντας σε έναν κουλοχέρη αεροδρομίου. Ο άνδρας, που θέλησε να διατηρήσει κρυφή την επωνυμία του, βρέθηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Harry Reid» του Λας Βέγκας.

Όταν είδε το δημοφιλές παιχνίδι αποφάσισε να τζογάρει και τελικά έφυγε πλουσιότερος κατά 1,3 εκατομμύρια δολάρια. Λίγο αργότερα, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου επιβεβαίωσαν τα νέα και έσπευσαν να συγχαρούν τον τυχερό επιβάτη με μια ανάρτηση στο facebook.

«Επιβεβαιώνουμε! Ένας τυχερός παίκτης κέρδισε 1,3 εκατομμύρια δολάρια παίζοντας σε ένα από τους κουλοχέρηδες του αεροδρομίου. Αυτός είναι ένας τρόπος να ολοκληρώσετε τις διακοπές σας ως εκατομμυριούχος!», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Αεροδρόμιο «Harry Reid» διαθέτει αυτή τη στιγμή περισσότερους από 1.400 κουλοχέρηδες για τους επισκέπτες του. Τα τελευταία 36 χρόνια το παιχνίδι έχει αποφέρει έσοδα άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, σύμφωνα με το The Las Vegas Review-Journal και τη θυγατρική του FOX KVVU-TV.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα