Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Αντιτορπιλικό «Βέλος»: Ρήγμα στο πλοίο από τα κύματα – Ρυμουλκό το στηρίζει...

Αντιτορπιλικό «Βέλος»: Ρήγμα στο πλοίο από τα κύματα – Ρυμουλκό το στηρίζει για να μην βυθιστεί

Συναγερμός χτύπησε για το πλήρωμα του αντιτορπιλικού «Βέλος», καθώς το ιστορικό πλοίο βρέθηκε να δέχεται ισχυρά κύματα από τους θυελλώδεις ανέμους, που πνέουν στη Θεσσαλονίκη, ενώ βρισκόταν αγκυροβολημένο στον Θερμαϊκό κόλπο.

Το «Βέλος» έχει υποστεί κάποιο ρήγμα ή κάποια βύθιση η καρίνα του, στο σημείο το οποίο εφάπτεται στην προκυμαία, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ. Οι κάβοι έσπασαν, έφυγαν τα προστατευτικά μπαλόνια με αποτέλεσμα να χτυπά με δύναμη στον ντόκο και να υποστεί ζημιές στην πρύμνη, μεταδίδει και ο ΑΝΤ1.

Στο σημείο έσπευσε ρυμουλκό σκάφος, προκειμένου να το κρατήσει ακινητοποιημένο. Το ρυμουλκό έχει δέσει από την πλευρά του Μεγάρου Μουσικής από την οποία δέχεται τα χτυπήματα του ανέμου, που φτάνει τα επτά μποφόρ.

Τα κύματα δεκάδων μέτρων χτυπούν την παραλιακή και το «Βέλος», το οποίο είναι αγκυροβολημένο στη Νέα Παραλία. Το πλήρωμα καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες να το διατηρήσει στη θέση του.

Επισκόπηση Απορρήτου

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες, όπως είναι η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η υποστήριξη στην ομάδα μας προκειμένου να κατανοεί ποιες ενότητες του ιστότοπου σάς φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.