26.1 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπό καρδιά ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη – Τι λέει το πόρισμα...

Από καρδιά ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη – Τι λέει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Από παθολογικά αίτια προήλθε ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη, που κατέρρευσε σε παραλία στα Χανιά, μετά την άγρια συμπλοκή. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά σχετίζεται με επιπλοκές που παρουσίασε στην καρδιά του.

Όπως μεταδίδει το Flashnews.gr, ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο 20χρονος είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς και λόγω του περιστατικού, στρεσαρίστηκε, με συνέπεια να υποστεί επιπλοκές και στη συνέχεια να καταρρεύσει στον δρόμο, μετά τον άγριο καβγά.

Υπενθυμίζεται ότι από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, κρατούνται οι δύο 24χρονοι Έλληνες, οι οποίοι εξ αρχής θεωρήθηκαν από τις αρχές ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατο του 20χρονου.

Αντιθέτως, φαίνεται πως δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής για τους τρεις νεαρούς από Ρουμανία, Γεωργία και Βουλγαρία, οι οποίοι ήταν στην ίδια παρέα με τους δυο Έλληνες. Σημειώνεται πως οι δύο συλληφθέντες απολογούνται το πρωί της Παρασκευής (13.06.24) κι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, υποστηρίζουν ότι τους επιτέθηκε πρώτος ο 20χρονος ναυαγοσώστης. Σημειώνεται πως σήμερα στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να τελεστεί η κηδεία του άτυχου 20χρονου.

Το χρονικό της συμπλοκής που κατέληξε σε τραγωδία

Το απόγευμα της Τρίτης, σημειώθηκε άγρια συμπλοκή στην παραλιακή περιοχή των Καλυβών με τον 20χρονο ναυαγοσώστη και κάποια άτομα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρξε ξυλοδαρμός και κυνηγητό του 20χρονου ο οποίος φτάνοντας σε κεντρικό σημείο του χωριού κατέρρευσε.

Στο σημείο έσπευσαν κάτοικοι για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 20χρονο ενώ διασώστες που έσπευσαν με ασθενοφόρο διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς. Άμεσα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου δυστυχώς έχασε την μάχη για την ζωή.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα