22.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑποχαιρετισμός στα…πλοία του καπετάν Αναστάση Τρέσσου

Αποχαιρετισμός στα…πλοία του καπετάν Αναστάση Τρέσσου

Όταν φτάνει η ώρα αποχωρισμού απ’ την ενεργό δράση στο εμπορικό ναυτικό, τότε έρχεται η ώρα απονομής φόρου τιμής σ’ έναν καπετάνιο που χρόνια υπηρέτησε σε πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Ραφήνας. Σήμερα η ώρα τ’ αποχωρισμού έφθασε για τον καπετάνιο Αναστάσιο Τρέσσο, στον οποίο απονεμήθηκε ο θυρεός του Λιμεναρχείου Ραφήνας σε μια λιτή τελετή κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ SUPER FERRY II στο λιμάνι.

Τον θυρεό, ως ανάμνηση των πλόων που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ως κυβερνήτης του πλοίου, παρέδωσε στον καπετάν Αναστάση ο κεντρικός λιμενάρχης Ραφήνας Πλοίαρχος Δημήτρης Κυριακουλόπουλος, ως ελάχιστη αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στην ακτοπλοΐα και της άριστης συνεργασίας του με την υπηρεσία.

Παρόντες στην τελετή ο Υπολιμενάρχης Ραφήνας Πλωτάρχης Λ.Σ. Στέφανος Γερακάκης, ο Διοικητής Λιμενικής Αστυνομίας Ραφήνας Πλωτάρχης Λ.Σ. Χρήστος Αθανασόπουλος, προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας Σπύρος Χρυσοφώτης και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Δέσποινα Γκικάκη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα