27.3 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑύριο ξεκινά να εμβολιάζεται η ηλικιακή ομάδα 60-64 ετών στα Κ.Υ. Καλυβίων...

Αύριο ξεκινά να εμβολιάζεται η ηλικιακή ομάδα 60-64 ετών στα Κ.Υ. Καλυβίων & Ραφήνας & 75-79 στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο “Προμηθέας”

Ξεκινά ο εμβολιασμός της ηλικιακής ομάδας 60-64 ετών στα Κ.Υ. Καλυβίων και Ραφήνας από αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου. Η λειτουργία των δύο κέντρων θα επιβαρυνθεί αισθητά καθώς ήδη λειτουργούν ως κέντρα αναφοράς κορωνοϊού, με παράλληλη εξυπηρέτηση επειγόντων περιστατικών και ραντεβού.

Ήδη η προσέλευση ατόμων για τεστ covid-19, αλλά και ύποπτων περιστατικών έχει αυξηθεί, με αποτέλεσμα και αρκετά επιβεβαιωμένα κρούσματα. Ως εκ τούτου και στα δύο κέντρα έχουν αυξηθεί τα μέτρα προστασίας τόσο για το προσωπικό των κέντρων, όσο και των πολιτών που φτάνουν σ’ αυτά.

Αναγνωρίζοντας την πίεση που θα δεχτεί το υγειονομικό προσωπικό ευχόμαστε δύναμη κι αντοχή στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους χρήστες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.).

ΥΓ. Η ηλιακή ομάδα 75-79 ετών, ξεκινά επίσης να εμβολιάζεται στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο «Προμηθέας» στο Helexpo Μαρούσι λεωφ. Κηφισίας 39 που ανοίγει αύριο τις πύλες του.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα