20.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΔιασταύρωση Ραφήνας: Θανατηφόρο τροχαίο στη Λ. Μαραθώνος στο ύψος του δημοτικού σχολείου...

Διασταύρωση Ραφήνας: Θανατηφόρο τροχαίο στη Λ. Μαραθώνος στο ύψος του δημοτικού σχολείου (φωτο)

Δύο νεκροί απ’ την σύγκρουση των δύο οχημάτων

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη προ ολίγου στη Διασταύρωση Ραφήνας επί της Λεωφ. Μαραθώνος, στο ύψος του δημοτικού σχολείου λίγο πριν τον Ι. Ν. της Αναλήψεως, όταν γυναίκα οδηγός βγήκε απ’ την πλευρά του σχολείου διασχίζοντας τη λεωφόρο προς το αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ προς Ν. Μάκρη.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ο θανάσιμος τραυματισμός των δύο ατόμων που βρίσκονταν στο όχημα με κατεύθυνση τη Ν. Μάκρη, καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν αναποδογύρισε κι έγινε μια άμορφη μάζα σιδηρικών.

Στο σημείο βρέθηκε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, υπ. δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις συγκλονισμένος απ’ το φοβερό τροχαίο.

Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας μόλις λίγες μέρες πριν πραγματοποίησε δράση με θέμα «Οδηγώ σωστά», όπου με κλιμάκιο υπ. συμβούλων του, είχαν μοιράσει έντυπο υλικό το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο Πικέρμι και τη Διασταύρωση Ραφήνας, με οδηγίες προσεκτικής οδήγησης, ώστε η Λ. Μαραθώνος να πάψει ν’ αποτελεί καρμανιόλα πεζών και οχημάτων, επισημαίνοντας την ανάγκη να δημιουργηθούν υπέργειες ή υπόγειες διαβάσεις στο Πικέρμι και την Διασταύρωση Ραφήνας.

Το αυτοκίνητο που ερχόταν από Ν. Μάκρη όπου έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδηρικών.

Επί της Μαραθώνος το αυτοκίνητο της οδηγού που διέσχισε την Μαραθώνος, η οποία βγήκε σώα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα