19.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈφυγε απ’ τη ζωή ο Γιάννης Πηλιχός – Ο αποχαιρετισμός της Μαρίας...

Έφυγε απ’ τη ζωή ο Γιάννης Πηλιχός – Ο αποχαιρετισμός της Μαρίας Γαρδικιώτη

Ένας καλός άνθρωπος, ένας παλιός κάτοικος της Διασταύρωσης Ραφήνας, ο Γιάννης Πηλιχός, έφυγε απ’ τη ζωή, αφήνοντας πίσω του θλίψη και πολλές αναμνήσεις στην οικογένειά του και τους ανθρώπους που τον αγάπησαν και τον έζησαν σ’ ευτυχισμένες και τραγικές συνθήκες.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι αναπαυμένος στον ουρανό που κλήθηκε να πάει. Καλή Ανάσταση εν Κυρίω αδελφέ…

Διαβάστε πως τον αποχαιρετά αδελφή της γυναίκας του, Μαρία Γαρδικιώτη

Παντρευτήκαμε δύο αδελφές την ίδια ημέρα και ώρα, το 1967 στην Παντοβασίλισσα της Ραφήνας, ήταν ο μοναδικός γάμος που είχε γίνει δύο αδελφών. Θυμάμαι ότι ήταν πρωτοφανές γεγονός και είχε πάρα μα πάρα πολύ κόσμο !

Γιάννη ξεκινήσαμε και περάσαμε μαζί μια ολόκληρη ζωή 50 χρόνων περίπου.

Ο κάθε ένας με τα προβλήματα του, με τίς διαφωνίες του, τίς δυσκολίες του, αλλά ποτέ δεν κόψαμε την καλημέρα, πάντα είμασταν αδελφικοί φίλοι! Ήσουν ένας καλός οικογενειάρχης!

Αλλά ή απώλεια του παιδιού σου σέ λύγισε, πόναγες αθόρυβα. Τότε συχνά κάναμε παρέα για να απαλύνουμε τον πόνο σου, το ξέραμε ότι αυτός ο πόνος δεν έσβηνε.

Αλλά τώρα Γιάννη μου θα είσαι κοντά στο Βαγγέλη σου αγκαλιά και θα χαίρεστε!

Γιάννη σ’ ευχαριστώ πού αγάπησες τα παιδιά μου, γιατί κάθε γονιός αυτό επιθυμεί!

Ο φίλος και μπατζανάκης σου ο Βαγγέλης, έχει πολύ στεναχωρηθεί, δεν θα έχει κάποιον να κάνει παρέα και να συζητά πολιτικά πού σού άρεσαν πολύ. Γιάννη το κενό πού αφήνεις πίσω σου είναι μεγάλο, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε θα περάσει καιρός .

Στην σκέψη μας θα είσαι πάντα και για παρηγοριά θα λέμε ότι είσαι στο χωριό, στο Γιαννίτση Εύβοιας, πού σού άρεσε πολύ.

Γιάννη καλό ταξίδι, καλό παράδεισο να έχεις!!

Μαρία Γαρδικιώτη

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα