22.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕκλάπησαν ενδύματα του οίκου Balmain λίγο πριν την εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Εκλάπησαν ενδύματα του οίκου Balmain λίγο πριν την εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Στόχος κλοπής έγινε ο οίκος μόδας Balmainενώ απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Τουλάχιστον 50 ενδύματα από την συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 κλάπηκαν μαζί με φορτηγό που τα μετέφερε στο Παρίσι, το Σάββατο (16/9).

Σύμφωνα με ανάρτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου, Olivier Rousteing, η ληστεία έλαβε χώρα καθώς τα ρούχα παραδίδονταν από το αεροδρόμιο στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο κέντρο του Παρισιού, αν και δεν διευκρίνισε ποιο αεροδρόμιο.

Ο Γάλλος σχεδιαστής, ο οποίος διευθύνει τον οίκο από το 2011, ενημερώθηκε για την κλοπή από τον οδηγό του φορτηγού, ο οποίος είναι ασφαλής. Τόνισε ότι η Balmain και οι προμηθευτές της θα εργαστούν «μέρες και νύχτες» για να ξαναφτιάξουν τα ενδύματα που λείπουν. «Ξανακάνουμε τα πάντα, αλλά αυτό είναι τόσο ασεβές»έγραψε σε μια συνοδευτική λεζάντα, προσθέτοντας: «Σε αγαπώ ομάδα Balmain μου και δεν θα τα παρατήσουμε».

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε στο Reuters ότι η παρουσίαση του Balmain θα πραγματοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί στις 27 Σεπτεμβρίου, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει τη ληστεία, εν αναμονή της έρευνας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα