24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈνα αγγελούδι 2,5 ετών, γίνεται άγγελος ζωής για άλλα αγγελάκια που θα...

Ένα αγγελούδι 2,5 ετών, γίνεται άγγελος ζωής για άλλα αγγελάκια που θα δεχτούν τα όργανά του

Όταν ο θάνατος γίνεται πηγή ζωής, υποκλινόμαστε όλοι με ευλάβεια σ’ αυτούς που παρά τον πόνο τους «χαρίζουν» τα όργανα του αγαπημένου τους προσώπου, ώστε να δώσουν δεύτερη ευκαιρία ζωής σε πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Πόσο μάλλον όταν αυτή η προσφορά γίνεται απ’ τους γονείς ενός μικρού αγγελουδιού 2,5 μόλις ετών, που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε και κατέληξε. Θα συνεχίσει όμως να ζει μέσα στα σώματα όσων θα δεχτούν τα πολύτιμα μοσχεύματα του.

Απομένει μόνο να κλίνουμε ευλαβικά το κεφάλι σ’ αυτούς τους γονείς που είχαν το κουράγιο μέσα στον αβάσταχτο πόνο τους, να σκεφτούν όσους βρίσκονται σε αναμονή συμβατών μοσχευμάτων, με τα θερμά μας συλλυπητήρια για το χαμό του σπλάχνου τους.

Ακόμα να δημοσιοποιήσουμε τη συγκινητική ανάρτηση του ειδικευμένου στην αφαίρεσή μοσχευμάτων νοσηλευτή κου Δημήτρη Πιστόλα στο FB απ’ όπου κι η φωτογραφία του τίτλου:

Πιστόλας Δημήτριος

10 ώρες ·

Σε μια από τις δυσκολότερες αποστολές αφαίρεσης μοσχευμάτων στην καριέρα μου! Ένα αγγελούδι 2,5 ετών προσφέρει ζωή σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη μεταμόσχευσης! Ο θεός να ανάπαυση την ψυχούλα του…..!

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα