19.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΕγγονή Πολωνού εργαζόμενου, ψάχνει τον εργοδότη του παππού της στο Πικέρμι

Εγγονή Πολωνού εργαζόμενου, ψάχνει τον εργοδότη του παππού της στο Πικέρμι

Ο παππούς της έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον εργοδότη του, για τον οποίο τρέφει συναισθήματα νοσταλγίας

Προ καιρού λάβαμε στο messenger ένα συγκινητικό μήνυμα μια Πολωνής κοπέλας, η οποία αναζητά τον εργοδότη του παππού της, που εργάστηκε χρόνια στο Πικέρμι. Η κοπέλα συγκινήθηκε απ’ τις ωραίες αναμνήσεις του παππού της και αναζήτησε πληροφορίες στο διαδίκτυο για «Πικέρμι». Η αναζήτηση της αποκάλυψε την ομάδα Pikermi – Πικέρμι. Μη μπορώντας να κάνει ανάρτηση στην ομάδα, επικοινώνησε μέσω messenger μαζί μας, γράφοντας τα εξής:

«Καλημέρα. Έχω ένα αίτημα για εσάς. Βλέπω ότι προσθέτετε αναρτήσεις σε μια ομάδα στο Facebook που ονομάζεται Πικέρμι. Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω τον παππού μου και να δημοσιεύσω σε αυτή την ομάδα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να προσθέσω μια ανάρτηση εκεί.

Θα ήθελα η ανάρτησή μου να μοιάζει με αυτό:

Καλημέρα. Ο παππούς μου δούλευε πολλά χρόνια στην πόλη σας. Κάποτε έφυγε από τη χώρα μας για λίγα χρόνια στο Πικέρμι για να εργαστεί. Ο παππούς μου δούλευε για έναν άντρα με τον οποίο θα ήθελε τώρα να επικοινωνήσει. Ο παππούς έχει αγάπη για αυτό το μέρος και θα ήθελε να πάει σύντομα ένα ταξίδι στο Πικέρμι.

Ξέρω ότι ο παππούς μου προσπάθησε να βρει τον άνθρωπο για τον οποίο δούλευε στο Διαδίκτυο. Θα ήθελε να του μιλήσει, ίσως να τον συναντήσει. Δυστυχώς, έχω ελάχιστες πληροφορίες για αυτόν.

Ξέρω ότι το όνομά του είναι Wagieli Ksindara.

Δυστυχώς δεν μπορώ να το γράψω γιατί στην Πολωνία έχουμε διαφορετικό αλφάβητο. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Ξέρω επίσης ότι ο παππούς μου δούλευε μαζί του σε μια κατασκευαστική εταιρεία.

Ξέρω ότι ο παππούς μου μάλλον έχτισε ένα κτίριο στη διεύθυνση – Λεωφ. Μαραθώνος 61, Πικέρμι 190 09 Ελλάδα. Ίσως κάποιοι από εσάς να γνωρίζετε τα στοιχεία επικοινωνίας αυτού του ανθρώπου; Ο παππούς εργάστηκε για αυτόν για πολύ καιρό και έχει μεγάλο συναίσθημα. Λυπάμαι αν δεν με καταλαβαίνεις. Δεν ξέρω ελληνικά».

Λυπάμαι ότι δεν άνοιξα το μήνυμα νωρίτερα. Απ’ ότι φαίνεται εργάστηκε σε κάποιον Βαγγέλη Ξηντάρα. Αν αναγνωρίζει στην περιγραφή τον εργαζόμενο κάποιος ή ο ίδιος ο εργοδότης του ας στείλει μήνυμα για ν’ απαντήσουμε μέσω messenger εγγονή του ή ας επικοινωνήσει μαζί μας να του στείλουμε το όνομα της.

Φαίνεται ότι ο εργοδότης κ. Βαγγέλης Ξηντάρας θα ήταν εξαιρετικά καλός απέναντι τον εργαζόμενό του για να τον θυμάται με τόση νοσταλγία.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα