24 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈπεσε όπλο αστυνομικού κατά τη διάρκεια επεισοδίων – Το άφησε και απομακρύνθηκε...

Έπεσε όπλο αστυνομικού κατά τη διάρκεια επεισοδίων – Το άφησε και απομακρύνθηκε (φωτογραφίες+βίντεο)

Ο αστυνομικός των ΜΑΤ δεν κατάλαβε πως έπεσε το όπλο και συνέχισε την καταδίωξη διαδηλωτών κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές στην πορεία για τον ένα χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από τον σταθμό του ΟΣΕ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου έπεσαν μολότοφ από τους διαδηλωτέςκαι χημικά και κρότου λάμψης από την πλευρά των αστυνομικών, ένας από τους αστυνομικούς των ΜΑΤ… έχασε το όπλο του, το οποίο έπεσε στον δρόμο.

Το όπλο δεν είχε φυσίγγια, ενώ τελικώς επιστράφηκε στην αστυνομία

Ωστόσο, αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι ο αστυνομικός δεν κατάλαβε πως έπεσε το όπλο και συνέχισε την καταδίωξη διαδηλωτών.

Δείτε φωτογραφίες:

Το όπλο που έπεσε από τον αστυνομικό

Σύμφωνα με τον Τύπο της Θεσσαλονίκης το όπλο δεν είχε φυσίγγια, ενώ τελικώς επιστράφηκε στην αστυνομία.

Δείτε βίντεο του thestival.gr (το στιγμιότυπο με το όπλο που πέφτει από τον αστυνομικό μετά το 00:40):

Χιλιάδες κόσμου διαδήλωσαν στη Θεσσαλονίκη

Ένα από τα σημεία συγκέντρωσης από τα οποία πέρασαν χιλιάδες πολίτες, κατά τη διάρκεια της απεργιακής πορείας της Θεσσαλονίκης ήταν και ο Σιδηροδρομικός Σταθμός. Οι διαδηλωτές ζήτησαν δικαίωση για τους 57 νεκρούς των Τεμπών, ενώ φώναζαν συνθήματα όπως «Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα ξεχαστεί».

Ακόμη, στην είσοδο του ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη υπήρξε ένα τεράστιο πανό που κρέμασαν τις προηγούμενες ημέρες τα εργατικά συνδικάτα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα