16.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕύα Καϊλή: Δεσμεύθηκε το οικόπεδό της στην Πάρο

Εύα Καϊλή: Δεσμεύθηκε το οικόπεδό της στην Πάρο

Στο πόρισμα που συνοδεύει τη δέσμευση του οικοπέδου το οποίο διαβίβασε και στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Μπαρδάκη, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Αρχής αναφέρει ότι προκύπτουν σοβαρές υπόνοιες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και για το λόγο αυτό, ζητείται η διερεύνηση του εν λόγου αδικήματος.

Εν αναμονή της απόφασης των βελγικών δικαστικών Αρχών για την προφυλάκιση ή μη της Εύας Καϊλή, o Πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες δέσμευσε το οικόπεδο που διαθέτει στη Πάρο.

Η δέσμευση του επίμαχου ακίνητου αποφασίστηκε, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη για το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» και στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό δεσμεύτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, και ένας κοινός λογαριασμός που διατηρεί η Εύα Καϊλή και ο σύζυγός της, μέσω του οποίου διακινήθηκαν τα χρήματα για την αγορά του εν λόγω οικοπέδου.

Ο επικεφαλής της Αρχής, επίτιμος αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης φέρεται να διαπιστώνει σοβαρές υπόνοιες για τη διάπραξη ξεπλύματος μαύρου χρήματος αναφορικά με την αγορά του επίμαχου οικοπέδου, συνολικής έκτασης 7 στρεμμάτων.

Μάλιστα, στο πόρισμα που συνοδεύει τη δέσμευση του οικοπέδου το οποίο διαβίβασε και στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Μπαρδάκη, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Αρχής αναφέρει ότι προκύπτουν σοβαρές υπόνοιες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και γι’ αυτό το λόγο, ζητείται η διερεύνηση του εν λόγου αδικήματος.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα