18.1 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΓιατί η πριγκίπισσα Νταϊάνα δήλωνε ένα χρόνο μεγαλύτερη από ό,τι ήταν –...

Γιατί η πριγκίπισσα Νταϊάνα δήλωνε ένα χρόνο μεγαλύτερη από ό,τι ήταν – Το συμβόλαιο που αποκάλυψε το μυστικό της

Ο λόγος της απάτης

Σε ένα συμβόλαιο που αποκαλύφθηκε μετά από δεκαετίες φαίνεται πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε δηλώσει ψεύτικο έτος γέννησης στην πρώτη εργασία της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η εν λόγω αίτηση είχε συμπληρωθεί από την ίδια με έτος γέννησης το 1960 αντί για το 1961 που ήταν το πραγματικό. Έτσι, θα ήταν μόλις 17 ετών τον Μάιο του 1979, αλλά «λέγοντας ψέματα για την ηλικία της για να βρει τη δουλειά» οι νέοι εργοδότες της νόμιζαν ότι ήταν ήδη 18 ετών.

Το συμβόλαιο προέρχεται από όταν ήταν μόλις 17 ετών τον Μάιο του 1979, αλλά «λέγοντας ψέματα για την ηλικία της για να βρει τη δουλειά» οι νέοι εργοδότες της νόμιζαν ότι ήταν ήδη 18 ετών.

Με βάση το βρετανικό δημοσίευμα, το έγγραφο αποκαλύφθηκε γιατί πρόκειται να βγει σε δημοπρασία και ειδικοί παρατήρησαν τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια.

Ο δημοπράτης Andrew Stowe εξηγώντας το λάθος στο συμβόλαιο, δήλωσε πως «πάντα έλεγαν στον πελάτη ότι αυτό γινόταν σκόπιμα, προκειμένου η Νταϊάνα να φαίνεται μεγαλύτερη και επομένως πιο πιθανό να εξασφαλίσει μια δουλειά στο πρακτορείο, ή τουλάχιστον ένα υψηλότερο ποσοστό αμοιβής».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα