27.7 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΗ αγάπη της Μίνας και του Παναγιώτη ευλογήθηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων

Η αγάπη της Μίνας και του Παναγιώτη ευλογήθηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων

Παναγιώτη – Μίνα, Μίνα – Παναγιώτη να ζήσετε. Να ευτυχήσετε στην κοινή σας ζωή, με χαρές μεγάλης διάρκειας, σύντομες και περαστικές λύπες. Ευχή μας να....

Ο Παναγιώτης Μπουρνιάς και η Μίνα Αμίλητου γράφουν τη δική τους ιστορία αγάπης. Μια αγάπη που ξεκίνησε απ’ τα φοιτητικά τους χρόνια και τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Χτες, 20 Ιουλίου, η Μίνα κι ο Παναγιώτης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ενώπιον Θεού και ανθρώπων, στο κτήμα Latania στην Παλήννη.

Με την ευλογία της Θεού, τις ευχές γονέων, συγγενών και φίλων, το νέο ζευγάρι ξεκινά την κοινή του ζωή, στη Ραφήνα. Προσθέτουμε τις ευχές και την αγάπη μας στον Παναγιώτη, καλό μας συντοπίτη και υποδεχόμαστε στην Ραφήνα την εκλεκτή της καρδιάς του. Καλώς ήρθες στην κοινότητά μας, την όμορφη Ραφήνα μας, Μίνα.

Να ζήσετε μαζί Παναγιώτη και Μίνα μέχρι τα βαθιά σας γεράματα. Να ευτυχήσετε στην κοινή σας πορεία. Να πολλαπλασιάσετε τα μέλη της οικογένειάς σας. Να περάσετε με αγάπη τις καλές στιγμές του κοινού σας βίου. Να ξεπεράσετε με σύνεση τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στο διάβα της ζωής.

Καλοί κι αγαπημένοι φίλοι, Ευτυχία και Βασίλη, να τους χαίρεστε, να τους καμαρώνετε πάντα όπως χτες, στην ομορφότερη μέρα της ζωής τους. Να χαρείτε ακόμα ομορφότερες μέρες  που σίγουρα θ’ ακολουθήσουν.  Να τους συμπαρασταθείτε πάντα στις δυσκολίες που πάντα φέρνει η ζωή. Να τους βοηθήσετε να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο με σοφές συμβουλές.

Καλοί κι αγαπημένοι φίλοι, Ευτυχία και Βασίλη, μια και γίνατε σοφότεροι και πιο έμπειροι απ’ τον γάμο του πρωτότοκου γιού σας, ευχόμαστε και στις χαρές του δεύτερου γιου σας, του Δημήτρη. Και στα δικά του!

Η πατρική φροντίδα κι αγάπη στο δέσιμο της γραβάτας του γαμπρού Παναγιώτη απ’ τον γεμάτο περηφάνια και συγκίνηση πατέρα Βασίλη
Creative People

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα