24 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΗ οργή της… φωτιάς εναντίον Μπουρνούς – Άφαντος ο δήμαρχος απ’ την...

Η οργή της… φωτιάς εναντίον Μπουρνούς – Άφαντος ο δήμαρχος απ’ την πυρά του Ντραφιού…

Φωνή Θεού, οργή λαού

Ο λαλίστατος κος Μπουρνούς κατά τη διάρκεια της φονικής φωτιάς της 23ης Ιουλίου, όπου πρωταγωνιστούσε ως ανταποκριτής των κεντρικών ΜΜΕ, είναι παντελώς απών απ’ τη σημερινή μεγάλη φωτιά που κατακαίει το Ντράφι.

Κυνηγημένος απ’ τις ερινύες λαθών και παραλείψεων του, που οδήγησαν για ακόμα μια φορά, (μετά τη φονική φωτιά του 2018), στην πυρά σπίτια του Ντραφιού, ευτυχώς χωρίς απώλειες ζωής, δεν τολμά ν’ αντιμετωπίσει την όλο και περισσότερο διογκούμενη οργή των πολιτών.

Η αγανάκτηση των πολιτών εναντίον του έχει κορυφωθεί, καθώς έχουν καεί σπίτια Ντραφιωτών οι οποίοι εγγράφως ζητούσαν την αποψίλωση της περιοχής τους απ’ τα ξερόχορτα.

Εκκενώθηκε κι ο οικισμός της Διώνης!

Έντονη οργή υπάρχει και στη Διώνη όπου οι κάτοικοι έχουν προληπτικά εκκενώσει την περιοχή, η οποία κινδυνεύει από πιθανή επέκταση της φωτιάς προς εκεί. Όσοι κάτοικοι έχουν παραμείνει σπίτια τους για να επέμβουν αν και όταν χρειαστεί, αναρωτιούνται με αγανάκτηση αν έχει ενεργοποιηθεί ο σχεδιασμός έκτακτων καταστάσεων, για τον οποίο περηφανευόταν ο δήμαρχος.

Το άκρον άωτον του θράσους

Πολλά τα τηλεφωνήματα εξοργισμένων συμπολιτών μας οι οποίοι μας ενημέρωσαν ότι ο κος Μπουρνούς εμφανίστηκε σε κεντρικό μέσο και δήλωσε ανερυθρίαστα ότι για την φωτιά που κατέκαψε σπίτια στο Ντράφι, φταίνε οι κάτοικοι που αποψίλωσαν τις ιδιοκτησίες τους και συγκέντρωσαν τα ξερόκλαδα σε διάφορα σημεία της περιοχής!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα