16.5 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ τρυφερή στιγμή που σκυλίτσα συνειδητοποιεί πως η ιδιοκτήτριά της είναι έγκυος

Η τρυφερή στιγμή που σκυλίτσα συνειδητοποιεί πως η ιδιοκτήτριά της είναι έγκυος

Η ίδια όπως λέει δεν εξεπλάγην από την αντίδραση του τετράποδου

Πολλά είναι τα βίντεο που αναρτώνται στο Tik Tok μεταξύ των χρηστών και των σκύλων τους, ωστόσο το συγκεκριμένο μπορεί να σας κάνει να το βλέπετε ξανά και ξανά, ξεσπώντας ίσως και σε δάκρυα.

Η Liz Lovery βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και θέλησε να μοιραστεί ένα τρυφερό βίντεο, όπου μας δείχνει πώς συμπεριφέρεται η σκυλίτσα της, ράτσας golden retriever όταν αντιλαμβάνεται πως η ίδια κυοφορεί.

Στο βίντεο διακρίνεται η αγάπη που τρέφει το τετράποδο για την Liz αλλά και για το μικρό πλασματάκι στην κοιλιά της.

«Το σκυλί μου καταλαβαίνει πως είμαι έγκυος», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Η Lovery δήλωσε στο insider.com, ότι δεν εξεπλάγη από την αντίδραση του σκυλιού της, Winnie, καθώς είναι «εκ φύσεως πολύ διαισθητική και περίεργη», ενώ ο άλλος της σκύλος, ο 5χρονος Teddy «εξακολουθεί να αγνοεί την εγκυμοσύνη».

«Αλλά χάρηκα που απαθανάτισα αυτές τις στιγμές στην κάμερα, αφού η αντίδρασή της ήταν απίστευτα συγκινητική», είπε και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που είναι τόσο δεμένη μαζί μου και μπόρεσε να καταλάβει τι συνέβαινε».

Η Lovery, η οποία ζει στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, περιμένει το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, και η Winnie σίγουρα ξέρει ότι το «baby boom» έρχεται. «Αν μη τι άλλο, θα έλεγα ότι με ακολουθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο περισσότερο απ’ ό,τι πριν», δήλωσε η Lovery.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα