16.6 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚ.Υ. Ραφήνας: Στα όρια της ανθρώπινης αντοχής η σημερινή εφημερία για το...

Κ.Υ. Ραφήνας: Στα όρια της ανθρώπινης αντοχής η σημερινή εφημερία για το υγειονομικό προσωπικό

Μια από τις πιο πιεστικές εφημερίες ζουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Ραφήνας καθώς εκτός των επειγόντων περιστατικών που καλούνται να νοσηλεύσουν, υπάρχει αθρόα προσέλευση πολιτών, νέων κυρίως ηλικιών, για διενέργεια rapid & pcr tests. Απ’ το πρωί σήμερα Σάββατο σύμφωνα με πληροφορίες μας ο αριθμός των διαγνωστικών τεστς έχει αυξηθεί κατακόρυφα, όπως και τα λοιπά περιστατικά, ενώ η νύχτα βρίσκεται μπροστά. Ευχόμαστε στο εφημερεύον υγειονομικό προσωπικό να περάσει τουλάχιστον μια ήσυχη νύχτα.

Από προχτές υπάρχει έντονη φημολογία, ότι το 1ο νηπιαγωγείο Ραφήνας έκλεισε λόγω κορωνοϊου. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για νόσηση νηπιαγωγού, ενώ υπάρχουν γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους ακόμα και πριν το κλείσιμο του νηπιαγωγείου.  Σε συνδυασμό με την αφύσικη πίεση για διαγνωστικά τεστς στο Κ.Υ. Ραφήνας, φαίνεται ότι ίσως κάτι συμβαίνει.

Ελπίζουμε να υπάρξει δελτίο τύπου των υπευθύνων της δημοτικής αρχής, όπως έχει υπάρξει κατά το παρελθόν, ώστε να καθησυχαστεί η τοπική κοινωνία, ιδίως τη συγκεκριμένη στιγμή που φαίνεται ότι η επίθεση του κορωνοϊού ανά την Επικράτεια, βρίσκεται σε έξαρση.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα