19.5 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚαλή ανάπαυση κυρ Σταμάτη Μπαϊρακτάρη

Καλή ανάπαυση κυρ Σταμάτη Μπαϊρακτάρη

Ο κυρ Σταμάτης ήταν πατέρας του Πολυχρόνη Μπαϊρακτάρη ιατρού μικροβιολόγου, πρώτου επιλαχόντος ΠΕ.ΣΥ. αν. Αττικής, του Γιώργου Μπαϊρακτάρη βιοχημικού στο Κ.Υ. Ραφήνας και του Γιάννη Μπαϊρακτάρη κτηνιάτρου. Σήμερα η εξόδιος ακολουθία στον ΙΝ, Αγίου Ιωάννου Μαραθώνα στις 5 μ.μ.

Πλήρης ημερών έφυγε χτες ο 95χρονος Μαραθωνίτης Σταμάτης Μπαϊρακτάρης, αφήνοντας πίσω του μια πολυπληθή οικογένεια.

Ο κυρ Σταμάτης πατέρας τριών αγοριών, Γιώργου, Γιάννη, Πολυχρόνη, έφυγε μετά από γενναία μάχη που έδωσε για τη ζωή του, παρότι υπέργηρος (95 ετών). Οι τρεις γιοι του, εκ των οποίων οι δύο μέλη της ιατρικής κοινότητας, στάθηκαν δίπλα του και παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια στον σεβαστό πατέρα τους.

Ο αποθανών ευτύχησε με την σύζυγό του Ευγενία, να μεγαλώσουν τα παιδιά τους δίνοντάς τους όλα τα εφόδια για να τα καμαρώσουν επιστήμονες, χρήσιμους και πολύ αγαπητούς στην κοινωνία. Απέκτησε τρεις θαυμάσιες νύφες που του χάρισαν επτά εγγόνια.

Ο κυρ Σταμάτης υπήρξε εξέχων μέλος της τοπικής κοινωνίας του Μαραθώνα, έζησε μια καλή ζωή και πέθανε στην αγκαλιά των οικείων του προσώπων. Ας είναι αναπαυμένος στους ουράνιους κήπους του Παραδείσου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, τη σύζυγό του, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Καλό Παράδεισο κυρ Σταμάτη

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στην μνήμη του κυρ Σταμάτη σήμερα Δευτέρα στις 5:00 μ.μ .στον Άγιο Ιωάννη στην Μητρόπολη του Μαραθωνα!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα