33.1 C
Athens
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μαζί με τον Γουίλιαμ και τα...

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μαζί με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά τους

Η πριγκίπισσα έφθασε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ με αυτοκίνητο πριν από τη σημερινή τελετή του Trooping the Colour.

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της Κέιτ Μίντλετον μετά τη διάγνωση του καρκίνου. 

 Η πριγκίπισσα έφτασε με αυτοκίνητο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ λίγο μετά τις 10 το πρωί. «Έφτασε στο παλάτι όπου θα μπει σε μια άμαξα μαζί με τα τρία παιδιά της»,δήλωσε η βασιλική ανταποκρίτρια Laura Bundock. «Θα κατευθυνθούν κατά μήκος του εμπορικού κέντρου προς το Horse Guards Parade, όπου θα παρακολουθήσουν το Trooping».

Στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ

Στη συνέχεια βρέθηκε στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ μαζί με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Τι φορούσε η Κέιτ Μίντλετον

Η πργκίπισσα επέλεξε να φορέσει ένα ανοιχτόχρωμο σύνολο σε συνδυασμούς του λευκού και του μαύρου, τα μαλλιά της ήταν πιασμένα και τα συνδύασε με το κλασσικό καπέλο. Ήταν καθισμένη δίπλα στα παιδιά της τον πρίγκιπα Τζορτζ την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον Λούις και τον πρίγκιπα της Ουαλίας.

Trooping the colour

H παραδοσιακή τελετή Trooping the colour ανάγεται στις πολεμικές προετοιμασίες του παρελθόντος, όταν όλες οι σημαίες επιδεικνύονταν στους στρατιώτες προκειμένου να είναι σε θέση να τις αναγνωρίζουν μέσα στη σύγχυση της μάχης.

Το τελετουργικό καθιερώθηκε το 1748 από τον βασιλιά Γεώργιο Β’ και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μια μεγάλη παρέλαση των έφιππων φρουρών στο Λονδίνο. Ακολουθεί η παραδοσιακή επιθεώρηση του στρατεύματος κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Πραγματοποιείται εδώ και πάνω από 260 χρόνια και πάνω από 1.400 στρατιωτικοί μαζί με 200 άλογα και 400 μουσικούς παρελαύνουν κάθε Ιούνιο.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα