20.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚηδεία υποσμηναγού Τουρούτσικα: Η στιγμή που η μητέρα του λιποθυμά

Κηδεία υποσμηναγού Τουρούτσικα: Η στιγμή που η μητέρα του λιποθυμά

Κηδεία υποσμηναγού Τουρούτσικα: Η στιγμή που η μητέρα του λιποθυμά

Λύγισε από τη συγκίνηση η μητέρα του αδικοχαμένου συγκυβερνήτη του μοιραίου PhantomΜάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, η οποία στο τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας λιποθύμησε. Η μητέρα του πιλότου έχασε τις αισθήσεις της μόλις το φέρετρο μπήκε στη νεκροφόρα.

Οι συγγενείς που βρίσκονταν στο πλάι της έσπευσαν να την συγκρατήσουν και να την συνεφέρουν δίνοντάς της νερό.

Ο συγκλονιστικός επικήδειος της μητέρας του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

«Το παιδί μου έφυγε από κοντά τόσο νωρίς. Μάριε αγόρι μου, αστέρι της ψυχής μου, πάντα χαμογελαστός, ποτέ δεν με είχες στεναχωρήσει ποτέ και για τίποτα. Αξιοπρεπής και εργατικός, δοτικός σε όλους. Ήσουν ο γιος που θα ήθελε κάθε μάνα στην αγκαλιά της. Ο καλύτερος αδελφός για τα αδέρφια σου. Ο καλύτερος σύντροφος για την κοπέλα σου, τη Ζωή μας. Έγινες ο Ίκαρος της καρδίας μας, ο ήρωας που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε» ανέφερε στον επικήδειό της η μητέρα του υποσμηναγού.

Και συνέχισε: «Όλη η Ελλάδα φωνάζει αθάνατος. Για μένα ήσουν και θα είσαι το παιδί μου. Ο άγγελός μου που θαύμαζα. Και πόσο να ήξερες πόσο θα μου λείψεις. Και τέλος, δύο στίχους στον Μάριο, στον Στάθη και τους πιλότους που χάθηκαν: ο αετός πεθαίνει στον αέρα, ελεύθερος και δυνατός. Καλό ταξίδι αγόρι μου γλυκό, καλό παράδεισο αστέρι και όσο θα αναπνέω δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ο γιος μου ήταν ο υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ, πέθανε υπέρ πατρίδος. Αθάνατος».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα